Zobrazit přihlášovací formulář

Hrníček měkké pítko Garden zelená

Administrace

Hrníček měkké pítko Garden zelená

102 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Hrníček s měkkým plastovým pítkem chrání citlivé dětské dásně před podrážděním. Je určen dětem starším 6-ti měsíců. Gumové úchyty usnadňují držení hrníčku v dětských ručičkách. Objem 260ml. Návod k použití: Udržujte v čistotě. Před prvním a každým…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 4. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hrníček měkké pítko Garden zelená

102 Kč
  • Popis zboží
Hrníček s měkkým plastovým pítkem chrání citlivé dětské dásně před podrážděním. Je určen dětem starším 6-ti měsíců. Gumové úchyty usnadňují držení hrníčku v dětských ručičkách. Objem 260ml.

Návod k použití:
Udržujte v čistotě. Před prvním a každým dalším použitím umyjte všechny rozmontované díly hrníčku (hrníček, víčko, pítko) v teplé vodě vodě šetrným mycím přípravkem, důkladně opláchněte a přelijte vařící vodou. Nevyvařujte, nesterilizujte. Nepoužívejte v mikrovlné troubě. Husté tekutiny (např. šťávy s kousky ovoce) mohou ucpat otvory v pítku.

Pozor! Důležité pro bezpečnost a zdraví vašeho dítěte!
Používejte pouze pod přímým dohledem dospělé osoby. Dlouhodobé i prodloužené sání tekutin může způsobovat vady zubní skloviny. Vždy zkontrolujte teplotu pokrmu podávaného dítěti. Před každým použitím zkontrolujte kvalitu výrobku. Při prvních známkách opotřebení nebo poškození již výrobek dále nepoužívejte – vyměňte ho za nový. Nenechávejte dítě v průběhu jídla bez dozoru dospělé osoby. Výrobek není hračka. Všechny díly uchovávejte mimo dosah dítěte.

Hrníček odpovídá požadavkům:
Nařízení Evropského parlamentu a rady 1935/2004/EC – obecné požadavky na materiály a předměty určené pro styk s potravinami,
Nařízení Komise (EU) č. 10/2011 o materiálech a předmětech z plastů určených pro styk s potravinami,
EN 14350 - 1 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 1: Všeobecné a mechanické požadavky a zkoušky,
EN 14350 – 2 Výrobky pro péči o dítě - Vybavení pro pití - Část 2: Chemické požadavky a zkoušky.
  • 21. 2. 2023, 19:22

  • Zobrazení

    366

  • Oblíbené

    0

Kategorie