Zobrazit přihlášovací formulář

Ochranná síť 244 cm !!!

Administrace

Ochranná síť 244 cm !!!

500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Jedná se o síť po obvodě !!! Ochranná síť je vhodným doplňkem v případech, kdy dojde k násilnému poškození či protržení Vaší původní ochranné sítě. V takovém případě nemusíte kupovat celou síť včetně stojné konstrukce, ale můžete pořídit tuto…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 2. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ochranná síť 244 cm !!!

500 Kč
  • Popis zboží
Jedná se o síť po obvodě !!!

Ochranná síť je vhodným doplňkem v případech, kdy dojde k násilnému poškození či protržení Vaší původní ochranné sítě. V takovém případě nemusíte kupovat celou síť včetně stojné konstrukce, ale můžete pořídit tuto samostatnou síť, kterou pouze nasadíte na původní konstrukci a tím i nadále zajistíte maximální bezpečnost při užívání trampolíny.

Ochranná síť je speciální pevnostní síť zabraňující pádům mimo akční odrazovou plochu trampolíny a ochraňuje uživatele před možným úrazem. Díky propracovanému technickému provedení a vysoce kvalitním materiálům sítě i konstrukce splňuje tato bezpečnostní síť normy EN-71 německé zkušebny TÜV NORD a ASTM Internacional. Síť je odolná proti vlhkosti a UV záření a proto je vhodná pro exteriérové využití. Vstupní otvor sítě je opatřen zipem, který umožní úplné uzavření akčního prostoru trampolíny a zajistí tak maximální bezpečnost.

Technický popis:

extrémně pevná a odolná ochranná síť
odolná proti vlhkosti a UV záření
vstupní otvor je zajištěn zipem a pojistkou pro úplné uzavření akčního prostoru trampolíny
snadná a rychlá montáž
vysoká kvalita s dlouhou životností
ilustrační foto
  • 17. 10. 2023, 19:21

  • Zobrazení

    387

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie