Zobrazit přihlášovací formulář

Velka kniha o diteti

Administrace

Velka kniha o diteti

90 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Čtena,pěkný stav..Bez poškození. Od porodu a šestinedělí přes vývoj po jednotlivých měsících . V knize naleznete praktické rady týkající se porodu, šestinedělí, ošetřování novorozence, kojení či krmení umělou výživou, péči o kojence, jak a kdy si s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 3. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Velka kniha o diteti

90 Kč
  • Popis zboží
Čtena,pěkný stav..Bez poškození.
Od porodu a šestinedělí přes vývoj po jednotlivých měsících . V knize naleznete praktické rady týkající se porodu, šestinedělí, ošetřování novorozence, kojení či krmení umělou výživou, péči o kojence, jak a kdy si s dítětem hrát pro jeho zdravý rozvoj, co dělat, když dítě nechce spát, co má dítě umět v konkrétním věku, přikrmování a strava po půl roce, nemoci, očkování.
Jak se připravit na příchod miminka, jak vybavit byt, jaké pomůcky si v předstihu pořídit.
Vše o porodu, péče o miminko v porodnici, rady pro šestinedělí.
Cvičení po porodu, antikoncepce v době kojení.
Péče o novorozence a kojence - přebalování, koupání, kojení (vhodné polohy, jak řešit nejčastější problémy, doporučená posilující strava pro kojící matky).
Zdravý psychomotorický vývoj měsíc po měsíci - jak své dítě stále rozvíjet, tipy na hry a říkanky, nejčastější otázky a odpovědi.
Krmení a zásady zdravé výživy - jak zvládnout přechod od kojení k příkrmům a k pevné stravě, doporučená kojenecká mléka, recepty na první kašičky.
Vše o spánku - jak zajistit, aby dítě umělo usnout samo a v noci spokojeně spalo, vhodné polohy ve spánku.
Co dělat v případě nejčastějších nemocí - kdy nutno jít k lékaři, domácí léčba, přehled periodických prohlídek a očkování, vybavení domácí lékarničky.
  • 3. 11. 2022, 10:22

  • Zobrazení

    136

  • Oblíbené

    0

Kategorie