Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek MUTSY - hluboká korba, sporťák a další

Administrace

Kočárek MUTSY - hluboká korba, sporťák a další

2 400 Kč 3 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám používaný a plně funkční kočárek Mutsy. Součástí je podvozek, hluboká korba, sportovní nástavba a další doplňky. Používání je znát nejvíce na diskách kol, na rukojeti je kousíček černé kůže vykouslé asi 0,5 cm viz hlavní foto (mě to vůbec…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 12. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek MUTSY - hluboká korba, sporťák a další

2 400 Kč
  • Popis zboží
Prodám používaný a plně funkční kočárek Mutsy. Součástí je podvozek, hluboká korba, sportovní nástavba a další doplňky.

Používání je znát nejvíce na diskách kol, na rukojeti je kousíček černé kůže vykouslé asi 0,5 cm viz hlavní foto (mě to vůbec nevadilo).

Podvozek má nafukovací kola s kuličkovými ložisky a otočnou nápravu s možností aretace, teleskopická kožená rukojeť (vhodná i pro vyšší postavy). Na nápravě je nízký nákupní košík s pumpičkou, přidávám i velký nákupní koš.

Hluboká plastová korba je včetně nánožníku, matrace a potahu (prostěradlo). K hluboké korbě je síťka proti hmyzu, pláštěnka a ještě i náhradní, která je trhlá. U nánožníku je urvaný druk, který se přidělává ke korbě, ale lze ho zatlačit a drží (nebo si šikovná maminka poradí a vymění ho) :-)

Sportovní nástavba má stříšku s průhledným okýnkem (lze uzavřít), madlo, 5-ti bodové bezpečnostní pásy, nánožník (EMITEX). Na podvozek lze nasadit po nebo proti směru jízdy. Ke sporťáku jsem dokupovala pláštěnku v DM (trošku hůře sedí).

Ke kočárku přidávám adaptér na autosedačku Maxi Cosi, ale mě to sedělo i na jinou, černý rukávník EMITEX (velmi teplý), žlutý držák na flašku, přebalovací tašku Mutsy šedé barvy (není na fotce) s přebalovací podložkou v dobrém stavu, černý slunečník (trošku hůře drží).

Zdarma přidám i náhradní plášť a duši - nové, deku (je to rychlozavinovačka, ale suché zipy už skoro nedrží) s polštářkem a s krásným bílým povlakem (není na fotce), povlak na peřinku, černé stínítko, které taky špatně drží (je mi ho líto vyhodit).

Více fotek na mail.

Pouze osobní odběr Liberec.
  • 24. 11. 2019, 17:32

  • Zobrazení

    162

  • Oblíbené

    1

Kategorie