Zobrazit přihlášovací formulář

Hnědé sako sáčko bunda, kabátek plno výšivek !

Administrace

Hnědé sako sáčko bunda, kabátek plno výšivek !

149 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásné sáčko - klidně i jako bundička. Je podšitá růžovou bavlnou, tedy teplejší... na podzim či jaro ideální... :-) Dá se zapnout hezky až ke krku (dcerka na fotce nemá...) Sako je hezky šité, přední část protažená do cípů.. efektní a slušivé... Plno…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 7. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hnědé sako sáčko bunda, kabátek plno výšivek !

149 Kč
Koupit
Krásné sáčko - klidně i jako bundička. Je podšitá růžovou bavlnou, tedy teplejší... na podzim či jaro ideální... :-) Dá se zapnout hezky až ke krku (dcerka na fotce nemá...)

Sako je hezky šité, přední část protažená do cípů.. efektní a slušivé... Plno výrazných výšivek, nepřehlédnutelné :-)

Není až tak čokoládově hnědé, jako na fotkách vypadá... a nikdy nebylo. Tmavě hnědé je, to souhlasí. :-) Barva není opraná, ani vyšisovaná.. je stále taková, jako při zakoupení. Dole, na zádech, na spodní hraně - na 2 místech otlačeniny od kolíčků... Prala jsem a pověsila proschnout ven na šňůru.. Po dalším vyprání by mělo zmizet.. Knoflíčky vypadají na některých fotkách jako oprýskané, ale NEJSOU! Jsou lesklejší.., takže mi to na fotce házelo odlesky.. nejsou oťukané, ani oprýskané... nic takového :-)

růžová podšívka je naprosto bez žmolečků.. je tedy vidět, že bundička nebyla příliš nošená a namáhaná praním... je stále krásná :-)

zn. NEXT, velikost psaná 2-3 roky

délka cca 36cm, délka rukávku cca 40cm od švu límečku.
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    98

  • 13. 4. 2024, 22:37

  • Zobrazení

    409

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie