Zobrazit přihlášovací formulář

Čepice kšiltovka přes uši softshell bambus

Administrace

Čepice kšiltovka přes uši softshell bambus

219 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Dětská kšiltovka Fantom s bambusem je ideální pro všechny druhy outdoorových aktivit i pro běžné každodenní nošení. Kšiltovka je ušita z třívrstvého materiálu softshell s membránou. Materiál je nepromokavý, větruodolný a prodyšný. Hodí se zejména pro…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 12. 2015
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Čepice kšiltovka přes uši softshell bambus

219 Kč
  • Popis zboží
Dětská kšiltovka Fantom s bambusem je ideální pro všechny druhy outdoorových aktivit i pro běžné každodenní nošení. Kšiltovka je ušita z třívrstvého materiálu softshell s membránou. Materiál je nepromokavý, větruodolný a prodyšný. Hodí se zejména pro jarní a podzimní období. V zadní části je všita guma k lepšímu přizpůsobení čepice na hlavě. Výhodou čepice je, že překrývá uši! Rubovou stranu čepice tvoří bambusový úplet, který je ideální i pro děti s citlivou pokožkou nebo alergiky. Díky bambusovému úpletu čepice není tak teplá. Je skvělou funkční náhradou bavlněných čepiček přes uši od jara do podzimu. Pro chladnější dny potom už doporučuji softshellovou čepici s podšívkou z hebkého mikrofleesu.

Správnou velikost zvolíte změřením obvodu hlavy dítěte. Pokud si nejste jisti, volte radši maličko větší rozměr. Vzadu je všita guma, díky které se velikost mírně přizpůsobí.

Číslo produktu: CEP0504
  • 21. 10. 2019, 10:12

  • Zobrazení

    56

  • Oblíbené

    0

Kategorie