Zobrazit přihlášovací formulář

Co čekat v radostném očekávání

Administrace

Co čekat v radostném očekávání

189 Kč 449 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 64 Kč
Úžasná kniha pro budoucí maminky zachycující vývoj miminka měsíc po měsíci a mnoho dalšího, v super stavu, opravdu moc doporučuji Tato kniha zahrnuje všechno, co je nové o těhotenství, porodu a způsobu života budoucích rodičů, včetně plánování početí,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Co čekat v radostném očekávání

189 Kč
  • Popis zboží
Úžasná kniha pro budoucí maminky zachycující vývoj miminka měsíc po měsíci a mnoho dalšího, v super stavu, opravdu moc doporučuji
Tato kniha zahrnuje všechno, co je nové o těhotenství, porodu a způsobu života budoucích rodičů, včetně plánování početí, výběru lékaře, alternativních způsobech porodu, dalšího těhotenství, problematiky dvojčat, sexu v těhotenství a způsobu, jak zacházet s běžnými i méně běžnými příznaky těhotenství.
Nejlepší kniha o těhotenství jaká se mi dostala do ruky, tuto jsem si nakonec i koupila a těšila jsem se každý měsíc až si vše přečtu! Je opravdu krásně napsaná, vše je zde podrobně popsané, člověk dostane odpovědi na to co ho zajímá a kniha zbytečně nestraší, ale spíš uklidní! Navíc obsahuje jednu kapitolu pro tatínky, to mi přišlo skvělé, rozhodně lepší než nutit chlapa číst nějakou celou knihu pro budoucí otce, tohle mi přišlo zcela dostačující :D Opravdu doporučuji každé nastávající mamince!
Kniha má nejlepší recenze, cituji:
Z mého pohledu nejlepší kniha pro poprvé těhotné. Přečetla jsem toho opravdu hodně, ale tady bylo vše logicky a jednoduše vysvětleno. Kniha jde chronologicky, takže stíháte číst a máte vždy aktuální informace. Je to dostatečně tlustá a díky tomu podrobná kniha. Neměla jsem pocit, že by něco chybělo nebo bylo navíc. Samozřejmě, že není vše přesně podle českých reálií, ale to jsou drobnosti. Díky této knize jsem v těhotenství nabyla jistoty a smířila se s tím, že neexistuje standardní průběh. Doporučuji jako ideálního pomocníka pro poprvé těhotné ženy.
  • Značka

    SLOVART

  • Rozměry

    Murkoffová H., Eisenbergová A., Hathawayová S.,, Slovart, 594 stran, jazyk - čeština,

  • 16. 3. 2020, 23:03

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie