Zobrazit přihlášovací formulář

Natur Levandule zklidňující aroma sprej - airspray

Administrace

Natur Levandule zklidňující aroma sprej - airspray

119 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Levandule – zklidňující Levandulový éterický olej patří k silicím s nejširším možným užitím. Zmírňuje duševní napětí, stres, bolesti hlavy i migrénu, pomáhá snižovat krevní tlak a je dobrou prevencí proti chřipce i nachlazení. Pročišťuje a zvlhčuje…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Natur Levandule zklidňující aroma sprej - airspray

119 Kč
  • Popis zboží
Levandule – zklidňující

Levandulový éterický olej patří k silicím s nejširším možným užitím. Zmírňuje duševní napětí, stres, bolesti hlavy i migrénu, pomáhá snižovat krevní tlak a je dobrou prevencí proti chřipce i nachlazení. Pročišťuje a zvlhčuje vzduch, je ho vhodné ho použít i před spaním, přináší klidný a vydatný spánek. Čistě přírodní produkt k rychlému osvěžení prostor, neutralizaci nepříjemných pachů, provonění bytů.

Nechte se hýčkat vůněmi, nechte na sebe působit blahodárné účinky čistě přírodních éterických olejů, využijte toho, co nám příroda nadělila. Nabízíme vám čistě přírodní vůně k rychlému osvěžení prostor, neutralizaci pachů, k dezinfekci, pročištění a zvlhčení vzduchu. Vůně přírodních osvěžovačů Saloos dokáže povzbudit i uklidnit, podpořit koncentraci i optimisticky naladit. Jedná se o čistě přírodní produkty (CPP), neobsahují žádné škodlivé látky, syntetické konzervanty, barviva ani parfemace. Aplikují se velmi jednoduše, dle potřeby stisknutím rozprašovače do volných prostor, v dětských pokojích, obchodech, kancelářích, čekárnách, školních zařízeních, apod.

Množství: 50 ml

Složení: Alcohol denat. Parfum* **Linalool, Limonone, Geraniol

* směs éterických olejů ** součást éterických olejů

Výhody: Nepotřebujete žádnou aromalampu a aromaterapie je vždy po ruce :-)
  • 6. 11. 2018, 21:58

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie