Zobrazit přihlášovací formulář

BABY born Sestřička

Administrace

BABY born Sestřička

1 389 Kč 1 489 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 85 Kč
Stejně jako každá holčička, i BABY born si vždy přála sestřičku, se kterou by se mohla mazlit, povídat si, půjčovat si oblečení, sdílet tajemství a hlavně si s ní hrát. A tady je: Starší sestřička BABY born. Má krásné dlouhé vlásky, které můžeš česat a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 5. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BABY born Sestřička

1 389 Kč
  • Popis zboží
Stejně jako každá holčička, i BABY born si vždy přála sestřičku, se kterou by se mohla mazlit, povídat si, půjčovat si oblečení, sdílet tajemství a hlavně si s ní hrát.
A tady je: Starší sestřička BABY born. Má krásné dlouhé vlásky, které můžeš česat a zkoušet na nich spoustu různých účesů. Veselá blonďatá holčička si s sebou totiž přináší i kartáč na vlasy, tři sponky a dvě gumičky. Je sice o trošičku starší než BABY born®, ale je stejně vysoká, takže si spolu s BABY born® můžou půjčovat oblečení. Je jasné, že si BABY born® chce hned zkusit super tričko s potiskem, pohodlné legíny a super tenisky. Umí sama stát, aby mohla všem kamarádům ukazovat svou krásnou garderobu. Klouby Starší sestřičky BABY born® jsou ohebné, protože strašně ráda chodí na gymnastiku. A protože po cvičení má vždycky žízeň, přináší si s sebou vlastní praktickou lahvičku. Ráda se také chodí s BABY born® koupat. A když se při hraní nebo při cvičení náhodou uhodí, bude ronit opravdové slzy.
Velikost 43 cm.
Věk 4+.
  • 19. 10. 2019, 19:29

  • Zobrazení

    283

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Baby Annabell Little Sweet Princezna
BABY born Storybook Broskvová víla
BABY born Storybook Maková víla
BABY born Surprise 2 = 1 + 1 ZDARMA
Zavinovačka
Panenka / Miminko velké Holčička
Panenka malá s doplňky
Baby born Gumové sandálky - více barev
BABY born Kouzelný dudlík se sponkou

Kategorie