Zobrazit přihlášovací formulář

Kočár Jané Nomad pro

Administrace

Kočár Jané Nomad pro

2 500 Kč 9 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Kupovaný nový. Včetně originál pláštěnky. Sportovní lehká, prostorná čtyřkolka se snadno skládá. Je vhodný pro využití od půl roku do cca 3 let. Od narození ho lze použít po dokoupení pevného lůžka. Kočárek má masivní konstrukci, výškově nastavitelnou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 10. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočár Jané Nomad pro

2 500 Kč
  • Popis zboží
Kupovaný nový. Včetně originál pláštěnky. Sportovní lehká, prostorná čtyřkolka se snadno skládá. Je vhodný pro využití od půl roku do cca 3 let. Od narození ho lze použít po dokoupení pevného lůžka. Kočárek má masivní konstrukci, výškově nastavitelnou rukojeť, je prostorný, má polohovací opěrku nohou, zadní část lze položit plynule do lehu. Dále jsou ve výbavě pětibodové bezpečnostní pásy s polstrováním, bezpečnostní madlo, nákupní košík s reflexními prvky. Kola jsou velká, přední otočná s možností aretace, zadní kolečka jsou vybavena brzdou. Potah kočárku je prací a z voděodolného materiálu. Od předešlých modelů se liší také střihem stříšky. Horní část stříšky je odepínací, oboustranně různobarevná - REVERSE, lze tak měnit barevnou kombinaci potahu kočáru (černá/šedá). Po odepnutí je na stříšce síťka proti hmyzu.

Kočárek je používaný na střídačku s druhým kočárkem. Brzda jde zlehka zašlápnout, trochu ztuha odbrzdit, již jsme takhle zakoupili nové, ale nebyl to tak významný problém, abychom to řešili, zřejmě by si s tím poradil servis. Zadní kola mají sjetý vzor. Nese klasické známky používání - postříbřené části občas odřené, na rámu někde šrám. Látka je z materiálu, který nešisuje.
  • 3. 1. 2019, 9:24

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    1

Kategorie