Zobrazit přihlášovací formulář

Dámské sportovní legíny NIKE, vel. S

Administrace

Dámské sportovní legíny NIKE, vel. S

840 Kč 1 190 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Dámské sportovní legíny značky Nike W NK PWR ESSNTL CROP PR jsou určeny především na běh a jiné sportovní aktivity. Legíny jsou přiléhavého střihu a tím kopírují ženské křivky. Díky tomu je zaručena maximální volnost pohybu. Zároveň jsou vyrobeny z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dámské sportovní legíny NIKE, vel. S

840 Kč
  • Popis zboží
Dámské sportovní legíny značky Nike W NK PWR ESSNTL CROP PR jsou určeny především na běh a jiné sportovní aktivity. Legíny jsou přiléhavého střihu a tím kopírují ženské křivky. Díky tomu je zaručena maximální volnost pohybu. Zároveň jsou vyrobeny z kvalitního materiálu, který odvádí pot od pokožky a tím garantují, že budete při svých sportovních činnostech v suchu a hlavně v pohodlí.

moderní vzhledzaručena volnost pohybukvalitní materiálploché švy
Materiál92% polyester, 8% elastanTechnologieDri-Fit

Exkluzivní materiál firmy Nike uzpůsobený pro odvádění vlhkosti z povrchu těla využívá jedinečné kombinace vodu odpuzujících (hydrofobních) a vodu přitahujících (hydrofilních) vrstev. Vlhkost, která se vytváří na povrchu těla, rychle prochází první vrstvou. Tato vrstvavlhkost neabsorbuje ani nezadržuje. Namísto toho vlhkost předává do druhé vrstvy, která vlhkost rozptyluje a rozprostírá ji, aby se rychleji vypařila. Kromě výborných vlastností při odvádění vlhkosti se rovněž vyznačuje odolností vůči větru, pružností a stálostí. Materiál je stoprocentně prodyšný.

Délka 77.5m
Vnitřní délka 60cm
Pas v klidu 2x 35.5cm
Pas natažený 2x42cm
  • Značka

    NIKE

  • Velikost

    S

  • 19. 10. 2021, 20:25

  • Zobrazení

    220

  • Oblíbené

    1

Kategorie