Zobrazit přihlášovací formulář

KRÁSNÁ KOŠILE BODY FIT zn. OLYMP LEVEL 5 FIVE,V.41

Administrace

KRÁSNÁ KOŠILE BODY FIT zn. OLYMP LEVEL 5 FIVE,V.41

69 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 50 Kč
Zapínání na knoflíky. Rukávy se dají zapnout ve dvou polohách – viz foto. Moc hezké provedení a střih. Jako nová. BARVA: fialová MATERIÁL: 97% bavlna, 3% elastan Košile Olymp jsou v posledních letech nejrychleji rostoucí značkou košil v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 2. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KRÁSNÁ KOŠILE BODY FIT zn. OLYMP LEVEL 5 FIVE,V.41

69 Kč
  • Popis zboží
Zapínání na knoflíky. Rukávy se dají zapnout ve dvou polohách – viz foto.
Moc hezké provedení a střih. Jako nová.
BARVA: fialová
MATERIÁL: 97% bavlna, 3% elastan

Košile Olymp jsou v posledních letech nejrychleji rostoucí značkou košil v Evropě. Firma Olymp byla založena před 60-ti lety (1951) v Německu rodinou Beznerů a dodnes je rodinným podnikem. To ji umožňuje držet se své filozofie vyrábět špičkové košile a nedělat přitom kompromisy.
Košile Olymp se po celou dobu vyznačují vysokým důrazem na kvalitu použitého materiálu, kvalitu zpracování, vynikající komfort při nošení a vynikající poměr mezi cenou a kvalitou. Velký důraz klade Olymp také na módnost svých kolekcí a snaží se určovat módní trendy. Košile Olymp se při nošení nemačkají a po vyprání je není potřeba žehlit. Stačí pouze pověsit na ramínko, zapnout knoflík na límci a ráno je košile připravena v perfektním stavu. Díky vysoce kvalitnímu materiálu a nežehlivé úpravě zůstane košile v perfektním stavu po celý den.
Košile Olymp se velmi komfortně nosí a je příjemná na dotek. Špičkový materiál a velmi kvalitní zpracování poznáte na sobě nejen vy sami, ale i vaše okolí. Košile Olymp velmi dobře vypadají a padnou.
  • Značka

    OLYMP LEVEL 5 FIVE

  • Velikost

    41

  • Rozměry

    *šíře v průramcích: 2 x 57 cm * délka: 76 cm

  • 27. 10. 2019, 20:17

  • Zobrazení

    8

  • Oblíbené

    0

Kategorie