Zobrazit přihlášovací formulář

LODGER SHELTER DENIM

Administrace

LODGER SHELTER DENIM

900 Kč 1 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
TOP STAV! dodám i s originál krabicí nosítko kupováno zde jako nové, naše malá v něm byla párkrát, musela jsem pak pořizovat již slabší verzi... krásně v něm závislačka malá spala a já mohla fungovat... teplejší, fleesový vnitřek, vhodné (podzim - …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 1. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LODGER SHELTER DENIM

900 Kč
  • Popis zboží
TOP STAV! dodám i s originál krabicí
nosítko kupováno zde jako nové, naše malá v něm byla párkrát, musela jsem pak pořizovat již slabší verzi... krásně v něm závislačka malá spala a já mohla fungovat...

teplejší, fleesový vnitřek, vhodné (podzim - chladnější jaro)

Ve vodorovné poloze se Shelter používá od narození do 5 měsíců (od 3,5 do 8kg). Vodorovná poloha je pro dítě nesmírně prospěšná, zajišťuje totiž potřebnou oporu pátěře.

Na boku můžete nosit dítě, které již zvládne samo sedět, přibližně od 6 do 18 měsíců (do 12kg). Délku nosítka lze nastavit, tak aby dítě sedělo opravdu pohodlně.

Nosítko Shleter také využijete jako fusak do autosedačky slupiny 0. Pokud Vám usne títě v autě, nemusíte ho budit, pouze zapnete pás Shelteru a fusak přeměníte na praktické nosítko. Shelter proto ocení hlavně maminky po císařském řezu, které nemohou nosit celou autosedačku.
  • 11. 6. 2020, 12:47

  • Zobrazení

    479

  • Oblíbené

    0

Kategorie