Zobrazit přihlášovací formulář

KRÁSNÁ ZNAČKOVÁ ZIMNÍ BUNDA S PARAMETRY

Administrace

KRÁSNÁ ZNAČKOVÁ ZIMNÍ BUNDA S PARAMETRY

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Krásná lyžařská bunda LOAP SELMA s kapucí, která byla navržena dle posledních módních trendů. Celopotisk v elegantní kombinaci barev spolu se střihovým propracováním působí velmi atraktivně. Jistě oceníte i tři kapsy vepředu a stahování rukávů pomocí…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 5. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

KRÁSNÁ ZNAČKOVÁ ZIMNÍ BUNDA S PARAMETRY

699 Kč
  • Popis zboží
Krásná lyžařská bunda LOAP SELMA s kapucí, která byla navržena dle posledních módních trendů. Celopotisk v elegantní kombinaci barev spolu se střihovým propracováním působí velmi atraktivně. Jistě oceníte i tři kapsy vepředu a stahování rukávů pomocí suchých zipů. Vnitřní výbava obsahuje sněhový pás, kapsy na doklady, stahování dolního okraje bundy a ventilaci. Díky použitým materiálům a lepeným švům budete vždy v teple a suchu. Bunda je vhodná jak na lyžování, tak na běžné nošení.Materiál: Tecnosoft (100% Polyester), zátěr DryTech,W/R+W/P 3000 mm, MVP 3000 g/m2/24hod
Výplň: Polytherm (100% Polyester)
Tecnosoft: lehká tkanina z polyesterového mikrovlákna, která je dále opatřena zátěrem DryTech. Komfort uživatele zajišťují výborné termoizolační vlastnosti, minimální nasáklivost a dobrá prodyšnost.
DryTech: vysoce kvalitní polyuretanový zátěr s mikroporézení strukturou Vás udrží v suchu a zároveň umožní přiměřené odpařování tělesné vlhkosti. W/R + W/P 3000 mm, MVP 3000 g/m2/24 hod, 100% polyester oxford.
PolyTherm: izolažní náplň z dutého vlákna s vysokou úrovní tepelné ochrany a vynikající tvarovou pamětí.
TSS lepené švy: technologie termoplastické ochrany zamezuje pronikání vlhkosti ve švech. VELIKOST PSANÁ 146-POMĚŘTE-ŠÍŘKA 2X43CM,DÉLKA BUNDY OD RAMEN DOLŮ 58CM,RUKÁVY OD KRKU 60CM.
  • Značka

    LOAP

  • Velikost

    146

  • 11. 12. 2019, 17:13

  • Zobrazení

    234

  • Oblíbené

    0

Kategorie