Zobrazit přihlášovací formulář

ALBATROS NAD TICHÝM OCEÁNEM,ARSENE LUPIN

Administrace

ALBATROS NAD TICHÝM OCEÁNEM,ARSENE LUPIN

100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 1 Kč
ALBATROS / NAD TICHÝM OCEÁNEM: Jde o dvě knihy. Albatros jsou dobrodružné příběhy čtrnáctiletého chlapce Pavla Marhana. A Nad Tichým oceánem je volné pokračování románu Albatros. Známí hrdinové se tentokrát vydají v hydroplánu pátrat po unesených dětech. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 23. 6. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ALBATROS NAD TICHÝM OCEÁNEM,ARSENE LUPIN

100 Kč
  • Popis zboží
ALBATROS / NAD TICHÝM OCEÁNEM: Jde o dvě knihy. Albatros jsou dobrodružné příběhy čtrnáctiletého chlapce Pavla Marhana. A Nad Tichým oceánem je volné pokračování románu Albatros. Známí hrdinové se tentokrát vydají v hydroplánu pátrat po unesených dětech.
ARSENE LUPIN KONTRA HERLOCK SHOLMES (BLONDÝNKA): Z malé vilky profesora Gerboise v Paříži se jednoho dne ztratí starožitný stůl s losem, který potom náhodou vyhraje milion. Krátce nato zmizí za neuvěřitelných okolností na zámku hraběnky z Crozonu vzácný modrý diamant... Policie brzo zjistí, že v obou případech má prsty známá dvojice – pověstný lupič Arsène Lupin a jeho tajemná společnice Blondýnka. Inspektor Ganimard je pachatelům na stopě, ale pronásledovaný pár jim pokaždé unikne. Postižení proto žádájí o pomoc slavného detektiva Herlocka Sholmese. Podaří se mu odhalit pravdu, přijít na kloub Lupinovu tajemství a defenitivně zvítězit?
CENA ZA KUS
  • 1. 4. 2023, 21:42

  • Zobrazení

    450

  • Oblíbené

    0

Kategorie