Zobrazit přihlášovací formulář

Raketa projektor a hlídač pokojíčku

Administrace

Raketa projektor a hlídač pokojíčku

985 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 7 uživatelů
Doprava: od 75 Kč
Unikátní dětský vesmírný projektor a hlídač pokojíčku v těle vesmírné rakety! Naše raketa je multifunkční hračka, která se stane tvým kamarádem a ochráncem... Je to ideální hračka pro všechny děti, které milují všechno okolo vesmíru a raket. Raketa je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 1. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Raketa projektor a hlídač pokojíčku

985 Kč
  • Popis zboží
Unikátní dětský vesmírný projektor a hlídač pokojíčku v těle vesmírné rakety!
Naše raketa je multifunkční hračka, která se stane tvým kamarádem a ochráncem... Je to ideální hračka pro všechny děti, které milují všechno okolo vesmíru a raket. Raketa je dlouhá úctyhodných 35cm, obsahuje stojan v podobě startovací rampy, dále obsahuje LED foto-projektor s 24 snímky s vesmírnou tématikou a raketa má ještě funkci elektronického hlídače pokojíčku.
1. Raketa jako projektor - Raketa dokáže v noci promítat na zeď pokoje až 24 obrázků s vesmírnou tématikou. Promítaný obrázek může být až 1 metr široký (podle vzdálenosti od zdi). Celkem 24 snímků je na 3 discích, které jsou ukryté v trupuraketa, takže je máte stále při sobě.
2. Raketa jako hlídač pokoje - díky senzoru pohybu dokáže raketa ohlídat tvůj pokojíček a jedním ze svých typických zvuků upozorní na nezvanou návštěvu. Nastraž raketu ke dveřím svého pokoje a sleduj jak se lekne každý, kdo do pokoje vstoupí bez tvého povolení. Součástí hračky je i varovná samolepka na dveře tvého pokoje!
3. Raketa jako hračka na den - s raketou si můžeš i hrát a při simulaciletu rakety tě doprovází zvuky raketových motorů. Raketa je konstruována tak, aby sie dobře držela a hra byla pro děti zábavou.
4. Raketa jako dekorace pokoje - přes 35cm vysoký a detailně propracovaný model rakety z doby dobývání vesmíru bude dominantou a úžasnou dekorací tvého pokojíčku!
Velmi působivý doplněk pokojíčku každého kluka nebo holky, kteří milují vesmír a vše kolem něj!
Součástí je český návod se zajímavými informacemi k jednotlivým snímkům.
Doporučený věk: 6+
Baterie: 3x AA (nejsou součástí)
  • 21. 9. 2019, 12:40

  • Zobrazení

    63

  • Oblíbené

    0

Kategorie