Zobrazit přihlášovací formulář

Dobble Chrono

Administrace

Dobble Chrono

399 Kč
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 50 Kč
Rodinná hra pro jednoho i více hráčů. Hra zaměřená na rychlost, postřeh a reflexy! Dobble Chrono to je časové odpočítávání, 50 různých symbolů, 55 karet, 8 symbolů na kartě a každé dvě karty spolu mají společný pouze jeden ! Hra je kompletně v češtině…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dobble Chrono

399 Kč
Koupit
Rodinná hra pro jednoho i více hráčů. Hra zaměřená na rychlost, postřeh a reflexy! Dobble Chrono to je časové odpočítávání, 50 různých symbolů, 55 karet, 8 symbolů na kartě a každé dvě karty spolu mají společný pouze jeden !

Hra je kompletně v češtině i slovenštině a nabízí zcela unikátní zábavu. Hráči zde hledají dva stejné symboly na kartách a přitom se jim odpočítává čas na Dobble stopkách při různých verzích hry (v pravidlech je popsáno celkem 10 her). Super jsou kulaté karty i jednoduchá pravidla vysvětlená doslova za pár sekund. Cílová skupina jsou děti i rodiče - všichni, kdo se chtějí pořádně bavit a nemají čas pročítat dlouhá pravidla. Plechová krabička zaručuje bezpečí karet a je i další přidanou hodnotou. V pravidlech je i tabulka, kam si hráči mohou zaznamenat své skoŕe. Vyzkoušejte i Vy hru Dobble Chrono a budete nadšení, jak i tak jednoduchá hra může být zábavná!

Základní hra Dobble získala ocenění HRAČKA ROKU a prestižní ocenění SPRÁVNÁ HRAČKA! Sdružení pro hračku a hru každoročně uděluje ocenění nejlepším produktům na trhu z pohledu odborníků. Vyhrát mohou jen bezpečné a kvalitní hračky, které přináší dětem přidanou hodnotu v podobě vzdělávání a dalšího rozvoje.

VĚK HRÁČŮ: od 6 let
POČET HRÁČŮ: 1 až 8
DOBA HRANÍ: Krátká hra do 20 minut
  • 13. 4. 2024, 23:50

  • Zobrazení

    829

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dostihy a sázky - NOVÉ
Kris Kros klasik
Doba kamenná
Nové
MINDOK

Doba kamenná

Dobble
Nové
BLACKFIRE

Dobble

Kamionem po Evropě
Nové
DINO TOYS

Kamionem po Evropě

Dobble Kids
Nové
BLACKFIRE

Dobble Kids

Kamionem po Česku a Slovensku
Catan - námořníci
Catan - Junior
Nové
ALBI

Catan - Junior

Catan - osadníci z Katanu kompakt
Catan - základní hra
Dostihy a sázky rychlá dráha

Kategorie