Zobrazit přihlášovací formulář

Nuna Ivvi caviar + přepravní taška Travel bag

Administrace

Nuna Ivvi caviar + přepravní taška Travel bag

11 999 Kč 26 820 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 0 Kč
Sportovní kočárek s možností nasazení sedačky po i proti směru jízdy. Má odpružená rychloodnímatelná kola, kuličková ložiska předních a zadních kol zajistí pohodlné manévrování, nastavitelný vnitřní postroj bez nutnosti provlékání, opěrku nohou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 8. 2007
E-Shop
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Nuna Ivvi caviar + přepravní taška Travel bag

11 999 Kč
  • Popis zboží
Sportovní kočárek s možností nasazení sedačky po i proti směru jízdy. Má odpružená rychloodnímatelná kola, kuličková ložiska předních a zadních kol zajistí pohodlné manévrování, nastavitelný vnitřní postroj bez nutnosti provlékání, opěrku nohou nastavitelnou pomocí jedné ruky, výklopné a odnímatelné madlo nastavitelné do dvou pozic, 5 pozic zádové opěrky nastavitelné jednou rukou, jednoduché nastavení výšky rukojeti, ventilační okénko vyplněné síťkou, 5 bodové pásy s možností nastavení, přední otočná kola s aretací, praktický košík s možností rozdělení vnitřního prostoru, bezdušová kola vyplněná pěnou vylučují možnost defektu. Kočárek má drobné oděrky na konstrukci. VE VÝBAVĚ KOČÁRKU CHYBÍ PLÁŠTĚNKA!

Přepravní taška pro snadnou a bezpečnou přepravu kočárku IVVI. Udržuje kočárek čistý během přepravy, lze jej nosit jako batoh, případně přenášet za úchyt, nebo za ramenní popruh, lze jej táhnout na kolečkách za popruh, má kapsy na drobnosti.

Jedná se o zboží, které bylo prodáváno v komisním prodeji nebo vystaveno na veletrhu. Díky tomu je možné výrobek zakoupit s inzerovanou slevou. Zboží je 100% funkční a prověřené, ale není originálně zabalené.
  • 1. 11. 2017, 11:34

  • Zobrazení

    73

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Joie Mytrax, Navy Blazer
Nuna Mixx set
Graco Transform black
Sun Protection Flap Hat Whale caramel size 46-49
X-Lander Fusak XA 2010/11
Duše 12"
Nové
X-LANDER

Duše 12"

Pláštěnka
Nové
X-LANDER

Pláštěnka

Matrace do korby X-pram
Duše 10"
Nové
X-LANDER

Duše 10"

Long Sleeve Rashguard jags light pink size 86
Moskytiera
Nové
X-LANDER

Moskytiera

Joie Litetrax Air 4

Kategorie