Zobrazit přihlášovací formulář

Vesta + 3x mikina

Administrace

Vesta + 3x mikina

35 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
... už jen jedna mikina a vesta. Vše nošené, ale do školky, na lítačku a na běžné procházky určitě ještě dobře poslouží a udělají i parádu. Vesta - oboustranná, šusťáková, trochu zateplená. Zn. BESTYLE, vel. uvedena 110. Zašité dvě dírečky (viz.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vesta + 3x mikina

35 Kč
  • Popis zboží
... už jen jedna mikina a vesta. Vše nošené, ale do školky, na lítačku a na běžné procházky určitě ještě dobře poslouží a udělají i parádu.

Vesta - oboustranná, šusťáková, trochu zateplená. Zn. BESTYLE, vel. uvedena 110. Zašité dvě dírečky (viz. detailní foto - přešité nášivkou). Chybí kapuce. Jinak jsem žádnou vadu nenašla. Délka 38 cm, šířka pod průramky 38 cm. Cena 35 Kč.

Růžová mikina na zip - zn. BEISITE, vel. uvedena 104. Kapuce podšitá saténem, na namáhaných místech začínající žmolíky, z nápisu již opadaly skoro všechny korálky, ale jinak jsem žádnou vadu nenašla. Délka 38,5 cm, šířka pod průramky 33,5 cm, délka rukávů od kapuce 45 cm. Cena 25 Kč.

Nakoukněte do našeho albíčka. Stále vkládáme další oblečky a jiné věcičky pro Vaše dětičky. Společné poštovné je samozřejmostí.
  • 10. 1. 2023, 22:18

  • Zobrazení

    119

  • Oblíbené

    0

Kategorie