Zobrazit přihlášovací formulář

BRIGHT STARTS OHRÁDKA DĚTSKÁ HRACÍ DEKA S DOPLŇKY

Administrace

BRIGHT STARTS OHRÁDKA DĚTSKÁ HRACÍ DEKA S DOPLŇKY

3 029 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Ohrádka a hrací deka pro nejmladší 2v1 - multifunkční krásně barevná ohrádka, kterou lze snadno zabalit a tak jí budete mít stále sebou. Ohrádka-hrací deka, může sloužit různými způsoby od ohrádky pro nejmladší děti až po hrací deku Závěsné hračky jistě…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRIGHT STARTS OHRÁDKA DĚTSKÁ HRACÍ DEKA S DOPLŇKY

3 029 Kč
  • Popis zboží
Ohrádka a hrací deka pro nejmladší 2v1 - multifunkční krásně barevná ohrádka, kterou lze snadno zabalit a tak jí budete mít stále sebou.
Ohrádka-hrací deka, může sloužit různými způsoby od ohrádky pro nejmladší děti až po hrací deku
Závěsné hračky jistě upoutají pozornost dítěte svou barevností. Během zábavy bude dítě ležet na pohodlné podložce. Po vytvoření ohrádky se ramena snadno připevní do tunelů na bocích ohrádky. Hračky jsou zavěšeny na dvou ramenech, na středu ramen se nachází krásně barevný interaktivní slon, kterému svítí uši. Na ramenech jsou zavěšené plyšové hračky, například: opička a papoušek, rovněž zde nalezneme kousátka, chrastítka a zrcátko. Sada je rovněž obohacená o barevné míčky.
Na jednom boku ohrádky se nachází síť s dvěmi barevnými otvory, kde dítě může házet hračky a míčky.
Ramena lze snadno z podložky-ohrádky odstranit, vznikne tak obyčejná podložka - hrací deka, ze které lze vytvořit ohrádku nebo hrací deku pro již starší dítě, které samo sedí a poznává okolní svět. Okraje podložky stačí zvednout a připojit k sobě.
Vše je vyrobeno z velice kvalitních materiálů, tak aby si dítě užilo co nejvíce zábavy se svou novou hrací dekou. Montáž ani demontáž podložky-hrací deky není nijak složitá, jistě to zvládne každá maminka i tatínek.
Podložka - hrací deka je vhodná pro děti od prvního dne života.
  • 30. 10. 2018, 12:37

  • Zobrazení

    22

  • Oblíbené

    0

Kategorie