Zobrazit přihlášovací formulář

DÍVČÍ KOŽEŠINOVÉ NÁVLEKY - VÍC BAREV

Administrace

DÍVČÍ KOŽEŠINOVÉ NÁVLEKY - VÍC BAREV

350 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 49 Kč
Dívčí kožešinové návleky na nohy nebo kazačky jsou vypodašívkované a navlékají se bud přes kozačky nebo jen na nohy přes kalohy,leginy,punčocháče... Zahřejí a navíc vykouzlí super outfit. Nemusíte kupovat další kozačky nebo sněhule, stačí vám jedny boty…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DÍVČÍ KOŽEŠINOVÉ NÁVLEKY - VÍC BAREV

350 Kč
  • Popis zboží
Dívčí kožešinové návleky na nohy nebo kazačky jsou vypodašívkované a navlékají se bud přes kozačky nebo jen na nohy přes kalohy,leginy,punčocháče... Zahřejí a navíc vykouzlí super outfit. Nemusíte kupovat další kozačky nebo sněhule, stačí vám jedny boty do sněhu. Výška dle velikosti 15 - 20 cm, šířka dle přání (prosím změřit obvod kozaček v nejširším místě + 1 - 2 cm).

Lze prát v pračce !

Lze ušít v jakékoliv barvě dle aktuálního vzorníku.Dokonalý retro doplně,který zahřeje , je trendy a slouží jako naprosto originální doplněk.
Můžete sladit s dalšími doplnky či vestou z mojí nabídky a mít tak komplet v jedné kožešině.

Materiál : kvalitní umělé kožešiny,velice podobné těm pravým,většinou české výroby nebo dovoz Německo, Itálie a Francie,takže se nemusíte bát levných čínských "chlupů" !
100% PES, chlup 100% Modacryl
Barvy : nabídka kožešin se v průběhu sezony mění,aktuální dostupné kožešiny najdete v albu látky nebo mohu poslat na mail.Cena se u jednotlivých kožešin může lišit !
Velikosti : 104 - 146 (větší objednávejte již v dospělých)
Šiji pouze na objednávku,zhotovnení podle zakázek,obvykle 1-3 týdny !
  • 19. 2. 2018, 7:24

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Kategorie