Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Duální LED svítilna se senzorem pohybu @@@

Administrace

@@@ Duální LED svítilna se senzorem pohybu @@@

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Venkovní a vnitřní LED lampa by měla být nezbytnou součástí Vašeho vchodu nebo zahrady. Automaticky se rožne vždy, když zaznamená pohyb až do tří metrů. Návrat večer domů tak nebude více nepříjemný, ani riskantní. Pokud nechcete,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Duální LED svítilna se senzorem pohybu @@@

299 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Venkovní a vnitřní LED lampa by měla být nezbytnou součástí Vašeho vchodu nebo zahrady. Automaticky se rožne vždy, když zaznamená pohyb až do tří metrů. Návrat večer domů tak nebude více nepříjemný, ani riskantní. Pokud nechcete, aby se lampa zapínala, pouhým stisknutím knoflíku ji vypnete. LED lampa má dvě světla, které můžete libovolným směrem otáčet a osvětlit tak dvě různá místa. Svítilnu můžete použít kdekoliv, ať už ke vchodovým dveřím nebo garáži. Na stěnu domu ji připevníte vyvrtáním děr a uchycení pomocí šroubů. Doporučuje umístit pod stříšku. LED osvětlení funguje na 3 baterie AAA, které nejsou součástí balení.

Rozměry svítidla cca 19 cm na 14 cm. Životnost LED diod cca 100 000 hodin. Svítivost světla při zachycení pohybu cca 5 až 10 sekund. Polohovatelnost obou světel o 180°. Barva bílá. Součástí balení je také instalační materiál. Materiál plast. Baleno v krabici.
  • 16. 10. 2020, 21:22

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Kategorie