Zobrazit přihlášovací formulář

Dětský kočárek MÁŠA A MEDVĚD pro panenky 254101

Administrace

Dětský kočárek MÁŠA A MEDVĚD pro panenky 254101

1 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Smoby dětský hluboký kočárek pro panenku je stabilní a pevný kočárek pro dětskou panenku vhodný pro holčičky od 18 měsíců. Je proveden v pěkné barevné kombinaci modré a bílé barvy s růžovými detaily a se vzorem sněhových vloček. Je to velmi užitečný…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 4. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětský kočárek MÁŠA A MEDVĚD pro panenky 254101

1 150 Kč
  • Popis zboží
Smoby dětský hluboký kočárek pro panenku je stabilní a pevný kočárek pro dětskou panenku vhodný pro holčičky od 18 měsíců. Je proveden v pěkné barevné kombinaci modré a bílé barvy s růžovými detaily a se vzorem sněhových vloček. Je to velmi užitečný doplněk pro děti, který dítě může používat jako klasický hluboký kočárek pro panenku.Kočárek má jemné oblé tvary. Výška rukojeti kočárku pro dětije 54 cm. Je vhodný pro panenku s délkou 42 cm.

Přední kolečka dětského kočárku jsou menší a otáčejí se o 360 stupňů. Kočárek pro dětskou panenku je kvalitní francouzský výrobek, vyrobený s citem pro francouzský design, s pevnou kovovou konstrukcí, v kombinaci s odolnými plasty. Plastový materiál je kvalitní a sametový na dotek. Je torealistická replika opravdového dětského kočárku. Děti milují hru s panenkou, rádi ji koupi, převlékají, krmí, uspávají nebo kočárku. Kočárek pro panenku je skvělý doplněk, pro každou malou princeznu, která chce svou panenku vzít na procházku.

Produkty Smoby mají vysokou kvalitu a jsou držitelem evropských certifikátů kvality. Hra s dětskou panenkou je pro děti důležitá i při rozvíjení komunikačních a jazykových dovedností. Smoby je renomovaná francouzská značka, která se zabývá výrobou kvalitních hraček ze zdravotně nezávadných materiálů. Panenka může být vymyšleným přítelem dítěte, se kterým si vytvoří svůj vlastní svět. Seznamuje se s lidskými city, hraje se na maminku a přitom napodobuje dospělé. Může se tak vytvořit skutečný vztah. Rozměry kočárku jsou 46*38*54 cm.
  • 12. 2. 2020, 22:15

  • Zobrazení

    236

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

AUTÍČKO COZY COUPE LITTLE TIKES 6 MOTIVU
Autodráha Blaze Monster GVG53 + 2 autíčka Plamínek
Sedaci vak fotbalovy mic sada 2 kusu SKLADEM
SEDACÍ VAK fotbalový míč XXL + 1 ZADARMO!

Kategorie