Zobrazit přihlášovací formulář

Smutku navzdory - náušnice puzety

Administrace

Smutku navzdory - náušnice puzety

194 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Výrazné náušnice z horního světle zeleného kamínku s perleťovým leskem a spodního skleněného kamínku kapkovitého tvaru s květinovým motivem. Horní část je lemována černými štrasovými kamínky, které jsou zasazené v kotlíčkách stříbrné barvy a spodní část…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 2. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Smutku navzdory - náušnice puzety

194 Kč
  • Popis zboží
Výrazné náušnice z horního světle zeleného kamínku s perleťovým leskem a spodního skleněného kamínku kapkovitého tvaru s květinovým motivem. Horní část je lemována černými štrasovými kamínky, které jsou zasazené v kotlíčkách stříbrné barvy a spodní část čirými štrasovými kamínky, které jsou zasazené v kotlíčkách zlaté barvy. Vše je upevněné na textilním podkladu.
Zapínání náušnic je puzetkové - motiv není zavěšen na háčku. Nelze přendat na jiné zapínání. Silikonové zarážky automaticky přikládám k zapínání.
Délka náušnic je 4,8 cm, šíře od 2 po 2,4 cm.
Použité kovové komponenty jsou z obecného kovu a platinové, stříbrné a zlaté barvy.
Zadní část je celá z textilního materiálu a je černá s drobnými bílými stopy po lepidle, které při upevňování kamenů prosáklo - z předního či čelního pohledu na náušnici nasazenou na uchu to není, vzhledem k použitému typu zapínání, vidět - náušnice se neprotáčí a pěkně lícuje s uchem.
Tyto náušnice neukládejte na sebe - přední část jedné náušnice by se mohla zachytit o spodní část druhé náušnice.
  • 26. 6. 2019, 21:01

  • Zobrazení

    11

  • Oblíbené

    0

Kategorie