Zobrazit přihlášovací formulář

DĚTSKÁ KUCHYŇKA S PŘÍSLUŠENSTVÍM A TEKOUCÍ VODOU

Administrace

DĚTSKÁ KUCHYŇKA S PŘÍSLUŠENSTVÍM A TEKOUCÍ VODOU

1 295 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
2 BARVY.... Pokud Vás Vaše dítě stále pozoruje a napodobuje při práci v kuchyni, tak je tato hračka určena právě pro něj! V kuchyňce si bude každé dítě s radostí připravovat své oblíbené pokrmy a umyje si nádobí opravdovou vodou. Nádherná barevná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 10. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

DĚTSKÁ KUCHYŇKA S PŘÍSLUŠENSTVÍM A TEKOUCÍ VODOU

1 295 Kč
  • Popis zboží
2 BARVY....
Pokud Vás Vaše dítě stále pozoruje a napodobuje při práci v kuchyni, tak je tato hračka určena právě pro něj! V kuchyňce si bude každé dítě s radostí připravovat své oblíbené pokrmy a umyje si nádobí opravdovou vodou.

Nádherná barevná kuchyňka na baterie uchvátí úplně každého. Ukrývá v sobě spoustu překvapení.
Kuchyňka má kohoutek - po zmáčknutí knoflíku z něj teče opravdová voda, kde si malý kuchař může umýt zeleninu k obědu. Umyvadlo je dost hluboké, aby se do něj vešlo několik potravin.
Kuchyňka má dva zvukové vařiče. Když na ně postaví hrnce, tak začnou svítit a vydávat zvuky vaření nebo smažení (podle příslušného vařiče). Při vařičích jsou tlačítka - při prvním zmáčknutí uslyšíte zvuky mírného vaření nebo smažení, po druhém zmáčknutí jsou slyšet zvuky intenzivního vaření nebo smažení a po třetím zmáčknutí začné hrát veselá melodie.
Kuchyňka má navíc otevírací troubu, která je dostatečně prostorná, aby se do ní vešlo i více pokrmů. Malý kuchař v ní upeče vynikající jídla.

Kuchyňku nabízíme v těchto barvách: modrá nebo růžová.
Uveďte prosím v poznámce u objednávky vybranou barvu hračky. Děkujeme. Pokud neuvedete barvu hračky, tak bude vybrána náhodně.

SADA OBSAHUJE:
troubu, umyvadlo, odkapávač na nádobí, 2 vařiče (se zvuky a světly), talířky, příbory, lžičky, 2 hrnce s pokličkami a potraviny (zeleninu, jídlo v plechovkách a nápoje v krabicích)

rozměry: výška 88 cm, výška k pracovní desce 55 cm, šířka 76 cm, hloubka 33 cm

Možnosti složení kuchyňky: kuchyňka na krátkých nohách: 70 cm, kuchyňka na dlouhých nohách: 88 cm
  • 11. 9. 2018, 15:36

  • Zobrazení

    64

  • Oblíbené

    0

Kategorie