Zobrazit přihlášovací formulář

Řetízek červené srdíčko Milano Bijoux - ITÁLIE

Administrace

Řetízek červené srdíčko Milano Bijoux - ITÁLIE

629 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Milano Bijoux Love patří mezi významné značky na trhu italské bižuterie Made in Italy. Vychází z dlouholeté tradice italské rodiny Maranta zabývající se po léta výrobou šperků. Z velké vášňe pro módu ve všech jejích aspektech se rodí značka, která je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Řetízek červené srdíčko Milano Bijoux - ITÁLIE

629 Kč
  • Popis zboží
Milano Bijoux Love patří mezi významné značky na trhu italské bižuterie Made in Italy. Vychází z dlouholeté tradice italské rodiny Maranta zabývající se po léta výrobou šperků. Z velké vášňe pro módu ve všech jejích aspektech se rodí značka, která je zaměřena na ženské publikum milující trendy a design italského stylu. Navrhovaná linie Milano Bijoux Love je vyráběna ručně z vysoce kvalitních materiálů, jako mosaz, Swarovski krystaly, hliník a polykarbonát. Myšlenka vychází z touhy nabízet produkty, jenž odrážejí osobnost a podtrhují ženskost. Milano Bijoux Love...just be yourself. 

Krásný řetízek s přívěškem srdíčka ve zlaté barvě. Velmi slušívý kousek. Dodáváno v originální dárkové krabičce s certifikátem pravosti viz fotogralerie.

Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • 23. 8. 2019, 13:23

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie