Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní modré šaty Talco - SLEVA 50% -ITÁLIE

Administrace

Luxusní modré šaty Talco - SLEVA 50% -ITÁLIE

1 322 Kč 1 889 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Luxusní italská oděvní značka Talco se specializuje na výrobu dámského oblečení, obuvi a módních doplňků. Řídí si mottem ,,móda nám nezmění život, ale může dát našim dnům barvy, pohyb a emoce.‘‘ Talco pomáhá svým klientům žít každý den naplno a podtrhnout…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní modré šaty Talco - SLEVA 50% -ITÁLIE

1 322 Kč
  • Popis zboží
Luxusní italská oděvní značka Talco se specializuje na výrobu dámského oblečení, obuvi a módních doplňků. Řídí si mottem ,,móda nám nezmění život, ale může dát našim dnům barvy, pohyb a emoce.‘‘ Talco pomáhá svým klientům žít každý den naplno a podtrhnout osobnost a jedinečnost každé ženy. Styl kolekcí Talco sleduje nejnovější trendy, specializuje se na vytříbený, elegantní i moderní glamour styl, jenž je typický pro italskou módu. Veškeré produkty nesou značku Made in Italy. Talco si zakládá na kvalitě a výrobou produktů přímo v Itálii podporuje italské firmy oděvného průmyslu. Současnou tváří Talca je italská hvězda Elisabetta Canalis, v minulosti jsme mohli vidět jako tváře kolekcí Talca Belén Rodriguez či Catrinel Marlon.



Luxusní modré vzorované šaty zdobené krajkou se spodničkou. Opravdu krásný kousek! Velmi příjemný a lichotový střih. Složení 100% Polyester. Výroba Made in Italy.



Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • 3. 4. 2019, 16:38

  • Zobrazení

    42

  • Oblíbené

    0

Kategorie