Zobrazit přihlášovací formulář

Kožené capáčky, botičky TAPTAPI 2 - 3 roky

Administrace

Kožené capáčky, botičky TAPTAPI 2 - 3 roky

287 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Různé vzory. Kožené capáčky s dvojitou podrážkou a našitým ochranným proužkem na špičce. Dezén značky TAPTAPI. Mají podrážku tmavě béžové barvy (jako našitý proužek na špičce), uvnitř ještě jednu vrstvičku pro větší izolaci od podlahy a měkčí došlap. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kožené capáčky, botičky TAPTAPI 2 - 3 roky

287 Kč
  • Popis zboží
Různé vzory. Kožené capáčky s dvojitou podrážkou a našitým ochranným proužkem na špičce. Dezén značky TAPTAPI. Mají podrážku tmavě béžové barvy (jako našitý proužek na špičce), uvnitř ještě jednu vrstvičku pro větší izolaci od podlahy a měkčí došlap.

Ochranný proužek na špičce z podrážkoviny ochrání nejvíce namáhanou část proti ošoupání, je možné proužek čistit kartáčkem stejně jako podrážku (nikoliv však zbytek capáčku z probarvené kůže, ten by jste podrápali a poškodili).

Capáčky dětem snadno nazujete, udrží jejich nožky v teple a ponožky na nožičkách. Určitě využijete také do autosedaček na cestování, na přezutí, na doma i na návštěvu... Drží dobře díky pružnému kotníku, při lezení se již nebudou sundávat ponožky, vždy se přizpůsobí, jsou měkké a ohebné. Nožka se v nich tolik nepotí, jsou pohodlné a bez problému je snesou i děti, které klasické bačkory stále zouvají. Díky tomu, že je podrážka vyrobena z broušené kůže, jsou přirozeně antiskluzové a velmi praktické.

Vyrobeno z nezávadné kůže, mají stejný střih jako značka CAPIKI, představují velmi dobrý poměr kvality a ceny. Capáčky jsou testovány v české laboratoři a splňují všechny evropské normy pro děti do 3 let.

Rozměry jsou stejné jako u CAPIKI !

Rozměry podrážky (vnitřní a vnější délka se u capáčků nerozlišuje) naleznete v přiložené tabulce rozměrů.

Doporučujeme k naměřené délce nožičky přidat cca 1 cm a pak vybírat podle tabulky velikostí.
  • 17. 6. 2018, 9:34

  • Zobrazení

    55

  • Oblíbené

    0

Kategorie