Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní béžový svetr Talco - SLEVA 50% - ITÁLIE

Administrace

Luxusní béžový svetr Talco - SLEVA 50% - ITÁLIE

1 107 Kč 2 213 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Luxusní italská oděvní značka Talco se specializuje na výrobu dámského oblečení, obuvi a módních doplňků. Řídí si mottem ,,móda nám nezmění život, ale může dát našim dnům barvy, pohyb a emoce.‘‘ Talco pomáhá svým klientům žít každý den naplno a podtrhnout…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní béžový svetr Talco - SLEVA 50% - ITÁLIE

1 107 Kč
  • Popis zboží
Luxusní italská oděvní značka Talco se specializuje na výrobu dámského oblečení, obuvi a módních doplňků. Řídí si mottem ,,móda nám nezmění život, ale může dát našim dnům barvy, pohyb a emoce.‘‘ Talco pomáhá svým klientům žít každý den naplno a podtrhnout osobnost a jedinečnost každé ženy. Styl kolekcí Talco sleduje nejnovější trendy, specializuje se na vytříbený, elegantní i moderní glamour styl, jenž je typický pro italskou módu. Veškeré produkty nesou značku Made in Italy. Talco si zakládá na kvalitě a výrobou produktů přímo v Itálii podporuje italské firmy oděvného průmyslu. Současnou tváří Talca je italská hvězda Elisabetta Canalis, v minulosti jsme mohli vidět jako tváře kolekcí Talca Belén Rodriguez či Catrinel Marlon.



Luxusní béžový svetr se zajímavým detailem kolem ramen a velmi hezkým ormamentem viz. foto. Velmi příjemný materiál a atypický střih. Složení 70 % viskóza, 30% polyacryl. Výroba Made in Italy.



Na skladě v ČR, ihned k odeslání. Více fotografií a míry produktů na vyžádání, kontaktujte nás na e-mailu info@vipitalianfashion.com.
  • Značka

    ITÁLIE

  • Velikost

    S

  • Rozměry

    velikost S/M

  • 25. 3. 2019, 10:01

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie