Zobrazit přihlášovací formulář

Neurozená

Administrace

Neurozená

99 Kč 269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Může neurozená dívka usednout na císařský trůn? Haruko vyrůstala jako každá jiná japonská dívka své doby. Ctila tradice i rodinu, ale také věděla, že ji rodiče nebudou nutit násilím do sňatku s někým, koho by nemilovala. A pak poznala japonského…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 3. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Neurozená

99 Kč
  • Popis zboží
Může neurozená dívka usednout na císařský trůn?
Haruko vyrůstala jako každá jiná japonská dívka své doby. Ctila tradice i rodinu, ale také věděla, že ji rodiče nebudou nutit násilím do sňatku s někým, koho by nemilovala. A pak poznala japonského korunního prince a za dědice Chryzantémového trůnu se provdala. Je první neurozenou ženou, která do této záhadné a takřka hermeticky uzavřené nejdéle vládnoucí monarchie světa proniká. Sňatek s princem může být jako splněný sen, ale skutečnost bývá jiná. Zejména u japonského císařského dvora, kde i dvorní dáma má větší slovo než nová korunní princezna neurozeného původu. Haruko protrpěla dlouhá leta, než našla své pevné místo ve světě a získala si dostatečnou úctu.
Příběh Johna Burnhama Schwartze čerpá částečně ze skutečnosti. Není to jen vylíčení života dívky, která dosedla na trůn po boku císaře. Je to příběh o střetu tradic a moderní doby, rituálů a běžného života. Příběh touhy prožít normální život. Příběh, který upoutá od první stránky až do překvapivého konce.

Počet stran 304
  • 27. 3. 2022, 23:38

  • Zobrazení

    41

  • Oblíbené

    0

Kategorie