Zobrazit přihlášovací formulář

Ginkgo Global 90 tablet

Administrace

Ginkgo Global 90 tablet

175 Kč 225 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 48 Kč
Léčivé vlastnosti: Ginkgo se užívá zejména při problémech kardiovaskulárních (srdečně-cévních). Poněvadž rozšiřuje a zpružňuje cévy, hodí se jako lék i prevence mozkové mrtvice i infarktu myokardu. Dále se používá při různých mozkových problémech -…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 5. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Ginkgo Global 90 tablet

175 Kč
  • Popis zboží
Léčivé vlastnosti:
Ginkgo se užívá zejména při problémech kardiovaskulárních (srdečně-cévních). Poněvadž rozšiřuje a zpružňuje cévy, hodí se jako lék i prevence mozkové mrtvice i infarktu myokardu. Dále se používá při různých mozkových problémech - zlepšuje paměť, dodává psychických sil, při hučení v uších, závratích atd. Zlepšuje neuronové spoje po úrazech mozku atd.
Užívá se i při Alzheimerově chorobě. Rovněž i při nedokrvení končetin, náchylnosti na krvácení z nosu, žilních problémech, praskání cévek (fragilita kapilár), hemoroidech, arteroskleróze, bércových vředech. Semena se taktéž užívají při astmatu, prsním kašli a zahlenění

Přípravek s extraktem Ginkgo biloba a dalšími biologicky aktivními látkami, zejména extraktem zeleného čaje a cholinem - doplněk stravy v tabletách.

Ginkgo Global je přípravek založený na kombinaci vysoce biologicky aktivních látek. Jedná se zejména o extrakt z Jinanu dvojlaločného (Ginkgo biloba), který je v tradiční čínské medicíně ceněn již po staletí jako přípravek zpomalující stárnutí mozku a zlepšující jeho zásobení krví a kyslíkem. Extrakt tohoto 200 milionů let starého stromu se osvědčil i při léčbě senility a Alzheimerovy nemoci.

Další v přípravku použité látky působí s tímto extraktem synergicky a tím umocňují jeho pozitivní vlastnosti.

Informace o výrobku
Doporučené dávkování:
1 tableta 1x denně
Návod k použití: tabletu polknout a zapít.
Nepřekračujte doporučenou denní dávku.
Složení:
plnidlo sorbitol, směs vitamínů (cholin, vitamín C, vitamín E, beta-karoten), organicky vázaný selen, extrakt Ginkgo biloba, extrakt zeleného čaje, sojový lecitin, flavonoidový komplex, tabletovací přísada stearan hořečnatý.
Výrobek neobsahuje cukr, konzervační a chuťové látky ani syntetick
  • 27. 3. 2018, 20:14

  • Zobrazení

    16

  • Oblíbené

    0

Kategorie