Zobrazit přihlášovací formulář

Interaktivní multifunkční kostka pro nejmenší

Administrace

Interaktivní multifunkční kostka pro nejmenší

699 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
Doprava: od 80 Kč
Kostka má interaktivní boky i horní část. Každá strana kostky nabízí jiný druh zábavy. Zelená strana: tady dítě najde funkční volant s autíčkem, které se pohybuje podle pohybu volantu a startovací klíček se kterým otočite a ozve se zvuk motoru. …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Interaktivní multifunkční kostka pro nejmenší

699 Kč
  • Popis zboží
Kostka má interaktivní boky i horní část. Každá strana kostky nabízí jiný druh zábavy.

Zelená strana: tady dítě najde funkční volant s autíčkem, které se pohybuje podle pohybu volantu a startovací klíček se kterým otočite a ozve se zvuk motoru.

Růžová strana: znázorňuje mořský svět s akváriem ve kterém plavou mořské potvůrky a tlačítko, které aktivuje různé oblíbené melodie. Při přehrávání svítí bubínek na horní desce kostky a také barevná hudba v akváriu. Součástí této strany jsou dvě různě velká ozubená kola zapadlá do sebe, se kterými lze otáčet.

Modrá strana: obsahuje telefon, který vydává zvuku a dá se vyjmout. Dále je součástí okénko s různými obrázky , znázorňující různé aktivity dětí (oslava narozenin - melodie happy birthday, noční aktivita - zvuk cvrčků, chrápání a krátká ukolébavka, ráno - dětské mytí, čištění zubů, kokrhání kohouta a nakonec zpěv ptáků). Aktivity se přepínají samostatným spínačem.

Oranžová strana: tady je pro dítě funkční mikrofon s možností nastavení hlasitosti a vypínačem ON, OFF. Dále je zde zrcadlo, které se změní po zapnutí mikrofonu v televizi.

Bílá barva: na této straně si dítě zahraje klasickou hru, kdy musíte přehodit kuličku na druhou stranu. Při úspěchu zahraje a zasvítí horní bubínek.

Horní část: obsahuje hlavní tlačítko pro zapnutí a vypnutí celé hračky, kladívko s měkkými konci, svítící a hrající bubínek a dva labyrinty s korálky.

Multifunkční kostka s mnoha zábavnými aktivitami a zvuky je ideální pro udržení dětské pzornosti a radosti ze hry, které všestranně obohacuje dětský vývoj.

Hračka je na tři tužkové baterie, které nejsou součástí balení. Je určena pro děti od 1roku a splňuje veškeré normy EU s certifikátem CE

Rozměry:
- výška 24cm
- ší
  • 3. 11. 2021, 8:18

  • Zobrazení

    894

  • Oblíbené

    1

Kategorie