Zobrazit přihlášovací formulář

BRÝLE GOOGLE 3D VR GLASS MODEL CardBoard

Administrace

BRÝLE GOOGLE 3D VR GLASS MODEL CardBoard

299 Kč 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 4 uživatele
Doprava: od 80 Kč
BRÝLE 3D VR GOOGLE GLASS MODEL CardBoard VR brýle na chytrý telefon. Dovolují hrát 3D hry, sledovat 3D videa a používat 3D aplikace. Příslušnou hru/aplikaci/video po stažení spusťte a vložte telefon do brýlí. Toť vše! A už si můžete užívat úžasných…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

BRÝLE GOOGLE 3D VR GLASS MODEL CardBoard

299 Kč
  • Popis zboží
BRÝLE 3D VR GOOGLE GLASS MODEL CardBoard

VR brýle na chytrý telefon. Dovolují hrát 3D hry, sledovat 3D videa a používat 3D aplikace. Příslušnou hru/aplikaci/video po stažení spusťte a vložte telefon do brýlí. Toť vše! A už si můžete užívat úžasných zážitků v trojrozměrném světě.

Brýle se dokonale přizpůsobují každé hlavě díky nastavitelným páskům. Měkká pěnová hmota u brýlí poskytuje komfort používání.

Vnitřní komora na telefon má zvláštní přísavky, které udržují přístroj na místě.

A to není všechno! Rozteč čoček je nastavitelná, takže můžete si brýle přizpůsobit přesně podle sebe. Brýle jsou lehké a pohodlné, můžete je tedy pohodlně používat dlouho.



Bluetooth dálkové ovládání dovoluje ovládat telefon, aniž by se musel vyjímat z brýlí. Stačí na telefonu zapnout bluetooth a zařízení spárovat. Nyní můžete neomezeně používat dálkové ovládání k pouštění hudby, videí, her atp. na telefone pomocí několika tlačítek!

Pěnová hmota po stranách zámku dovoluje zapojit sluchátka, aniž by se poškodil přívod.


Můžete zesílit i ztlumit hlasitost telefonu a také na ovladači nastavit, zda používáte systém Android, nebo iOS. Ovladač lze používat jako gamepad, bezdrátovou myš atp. Můžete také změnit mód ovládání z vodorovného na svislý a zamknout tak funkce ovladače (mód KEY a GAME).

Ovladač má vestavěný akumulátor, který lze nabíjet přes USB port např. z počítače nebo jiného zařízení (5 V USB) kabelem microUSB - USB, tedy takovým, jaký je u většiny telefonů (kabel není přiložen).


Brýle umožňují používat VR, video a 3D aplikace a hry!

OBSAH SOUPRAVY:
* brýle
* dálkové ovládání bluetooth
POŠTOVNÉ A BALNÉ: 70
  • 24. 10. 2021, 18:54

  • Zobrazení

    534

  • Oblíbené

    1

Kategorie