Zobrazit přihlášovací formulář

WaxVac ELEKTRICKY PŘÍSTROJ NA ČIŠTĚNÍ UŠÍ

Administrace

WaxVac ELEKTRICKY PŘÍSTROJ NA ČIŠTĚNÍ UŠÍ

39 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 6 uživatelů
Doprava: od 80 Kč
Ušní maz je zatlačován hlouběji a hlouběji do uší, takže uši ještě více ucpává a náš sluch se zhoršuje. Hrozí to poškozením ušního bubínku a v důsledku dokonce i ztrátou sluchu! Občas se stává, že náhle přestáváme na jedno ucho slyšet. Zpravidla je to…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 11. 2013
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

WaxVac ELEKTRICKY PŘÍSTROJ NA ČIŠTĚNÍ UŠÍ

39 Kč
  • Popis zboží
Ušní maz je zatlačován hlouběji a hlouběji do uší, takže uši ještě více ucpává a náš sluch se zhoršuje. Hrozí to poškozením ušního bubínku a v důsledku dokonce i ztrátou sluchu!

Občas se stává, že náhle přestáváme na jedno ucho slyšet. Zpravidla je to způsobeno nahromaděním nadměrného množství mazu v uších, který si sami ještě vatovými tyčinkami zatlačíme dovnitř.
Chcete-li si bezpečně a účinně čistit uši, použijte přístroj odstraňující ušní maz!

Odsává nahromaděný ušní maz, snadno a bezpečně jej odstraňuje. Přístroj předchází infekcím a zánětlivým stavům uší.

Jak to funguje?

Na konec přístroje nasaďte silikonový nástavec, přístroj zapněte a vložte konec do ucha – nemusíte se bát, že jej vložíte příliš hluboko – přístroj byl navržen tak, aby čištění bylo bezpečné!

Po použití se doporučuje umýt vnitřek před filtrem – stačí odšroubovat kulatou část s nástavcem vkládaným do ucha a umýt teplou vodou (nenamáčet samotný přístroj).

Čistič má vestavěnou zadní diodu, díky níž si snadno sami zkontrolujete stav uší! Díky nevelkým rozměrům se čistič snadno uchovává a můžete si jej vzít i s sebou na cesty.

Čistič si oblíbí zejména ti nejmladší, kteří nejsou přívrženci tradičního čištění uší vatovými tyčinkami - nemají to moc rádi, ale díky přístroji proběhne čištění bezbolestně!

Napájení: 2 baterie AA (nejsou přiloženy)
Obsah soupravy:
- čistič
- kartáček na čištění přístroje
- silikonové nástavce
  • 5. 1. 2022, 12:25

  • Zobrazení

    918

  • Oblíbené

    0

Kategorie