Zobrazit přihlášovací formulář

HRA NA XBOX 360 STAR WARS FORCE UNLEASHED

Administrace

HRA NA XBOX 360 STAR WARS FORCE UNLEASHED

400 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Další díl akční záležitosti ze světa Hvězdných válek z pohledu třetí osoby, odehrávající se tentokrtát mezi 3. a 4. dílem filmu a uvádějící vás do role záporňáka – učedníka Darth Vadera, jehož cílem je zbavit celou galaxii existence rytířů Jedi. V…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

HRA NA XBOX 360 STAR WARS FORCE UNLEASHED

400 Kč
Koupit
Další díl akční záležitosti ze světa Hvězdných válek z pohledu třetí osoby, odehrávající se tentokrtát mezi 3. a 4. dílem filmu a uvádějící vás do role záporňáka – učedníka Darth Vadera, jehož cílem je zbavit celou galaxii existence rytířů Jedi.

V roli hlavního hrdiny budete čelit rúzným situacím s pomocí čtyř základních prostředků – sil. Jde o Force push (např. odhazování nepřátel), Force grip (naopak, přitahování nepřátel a objektů k sobě), Force repulse (schopnost odrážet nepřátele a objekty – jakýsi štít) a Force lightning (ničení nepřátel i objektů s pomocí řízených úderů bleskem).

Během hlavního dobrodružství pak narazíte nejenom na postavy známé, ale i zbrusu nové, vytvořené právě pro příběh hry. Co se lokací týče, čeká vás návštěva řady odlišných míst včetně planety Kashyyyk, TIE Fighter továrny, planety Raxus Prime, planety Felucia a dalších. Autoři navíc slibují, že rozhodnutí a vaše činy v různých situacích ovlivní další průběh hry, která bude disponovat několika odlišnými konci, jež prý otřesou řadami oddaných SW fanoušků.

Ultimate Sith Edition nově hráčům umožní plně se oddat v příběhu straně temné síly a také se střetnout se samotným Lukem Skywalkerem. To vše v třech zcela nových misích.
Hra je hraná minimálně,bez vad
  • 2. 4. 2024, 5:49

  • Zobrazení

    690

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

CHRÁNIČE
Nové
L
LOTTO

CHRÁNIČE

DVD a CD
2x PLASTOVÁ LAHEV
PRINCEZNA ROZMARÝNKA
MARKÉTA ZINNEROVÁ

PRINCEZNA ROZMARÝNKA

2x HRNEČEK PRO NEJMENŠÍ
TAJNOSTI POBERTOVA
SUPERSTAR TOP 10
Látkové prostírání
WATCH DOGS 2 XBOX ONE
JAK VODNÍCI UDOBŘILI SUMCE
ZÁKON
ROGER VAILLAND

ZÁKON

Kategorie