Zobrazit přihlášovací formulář

Šátek na nošení Lenire Campanula

Administrace

Šátek na nošení Lenire Campanula

2 490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Při návrhu šátku jsme měli na paměti základní zadání - chtěli jsme vám nabídnout takový šátek, aby byl příjemný pro miminka, ale byl dostatečně nosný i pro batolata a vydržel vám tak po celé šátkovací období. - žakárová vazba je dostatečně pružná, aby se…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 9. 2012
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Šátek na nošení Lenire Campanula

2 490 Kč
  • Popis zboží
Při návrhu šátku jsme měli na paměti základní zadání - chtěli jsme vám nabídnout takový šátek, aby byl příjemný pro miminka, ale byl dostatečně nosný i pro batolata a vydržel vám tak po celé šátkovací období.
- žakárová vazba je dostatečně pružná, aby se látka dobře přizpůsobila tvarům vás i vašeho miminka. Zároveň je ale dostatečně pevná a odolná, aby při nošení těžších dětí úvaz nepohupoval a nošení bylo pohodlné.
- materiál má takové vlastnosti, aby se šátek jednoduše dotahoval a dotažený držel bez klouzání.
- šátek je nadýchaný, ale pocitově není slabý - je dost nosný i pro starší a těžší miminka a batolata.
- dali jsme si záležet na tom, aby byl materiál příjemný na dotyk. Lenire Calendula jsou šátky 100% bavlněné, přesto stačí několik málo úvodních ponošení a za pár dní se vám odmění poddajností. U první kolekce jsme zvolili osnovu z přírodní nebarvené česané příze - ta je díky jemnému chloupku velmi příjemná a nezatížená barvivy.

Střihli jsme šátky Lenire záměrně o fous širší, šířka je 74 cm - pro malá miminka je tak šátek vždy dost široký, aby šel ze smotaného lemu vytvořit "polštářek" za hlavičkou jako její opěrka, u starších dětí pak nemusíte mít starosti, že by si nemohly do šátku schovat ručičky, nebo že by se jim látka neustále vyhrnovala pod zadečkem.
Samozřejmostí jsou zkosené konce a také středové značky na obou lemech. Lemy jsou barevně odlišené. To vše pro snadnou orientaci při vázání.
Lenire jsou kompletně českým výrobkem.
Šátky jsou barveny v České republice barvami odpovídajícími české vyhlášce č.84/2001 Sb., která striktně upravuje požadavky na výrobky pro děti do 3 let včetně odolnosti při působení potu a slin. Šátky také odpovídají mezinárodní normě kvality textilních výrobků Oeko tex
  • Značka

    LENIRE

  • Rozměry

    4,6 metru

  • 3. 4. 2019, 10:23

  • Zobrazení

    89

  • Oblíbené

    0

Kategorie