Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní parfém Today 50 ml

Administrace

Luxusní parfém Today 50 ml

329 Kč 800 Kč
Zaujalo 37 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Tato vůně mně oslnila, když kolem mne prošla paní,která jej používá tak na můj dotaz zda by mi mohla prozradit název parfému jsem si jej začala objednávat-už 2 roky. Je to opravdu hodně oslnivá vůně, která se krásně rozleží a voníte celý den,ani po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní parfém Today 50 ml

329 Kč
Koupit
dovolená od 10.9.-18.9.
Tato vůně mně oslnila, když kolem mne prošla paní,která jej používá tak na můj dotaz zda by mi mohla prozradit název parfému jsem si jej začala objednávat-už 2 roky. Je to opravdu hodně oslnivá vůně, která se krásně rozleží a voníte celý den,ani po vyprání oblečení vůně úplně nevyprchá.Je to nejlepší parfém,který jsem, kdy měla.Nechci jej měnit-je úžasný.
Jemná květinová až orientální přitom nenásilná vůně která si Vás získá hned na poprvé. Mám ji ráda, už roky jinou nepoužívám. Získala si svou omámnou vůní i další mé známé.Moc ráda ji doporučuji dál.
Parfém dlouho vydrží, zanechává dojem luxusu. Dlouhotrvající nádherná vůně,vydrží 24 hodin,na oblečení i několik dnů,používám již několik let,líbí se i známým
Tento koktejl frézie, sladké kaktusové šťávy, květů australské rostliny strelitzia reginae zvané ptáček z ráje ibišku a květů tropického keře buddleia (motýlí keř) s akcentem vzácných dřevin, jemné růžové vody s hedvábným mošusem, je uzavřený v nejkrásnějším flakónu v podobě drahokamu.
  • 10. 11. 2022, 18:51

  • Zobrazení

    1 175

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Oblíbená vůně ve spreji RARE Pearls 75 ml
Oblíbená vůně Collections VIOLETA
Oblíbená sada s vůní Summer White SUNSET
NOVINKA luxusní parfém LOV/U CONNECTED sada
Svěží vůně Celebre FRESH
Parfém Today balení 50 ml
NOVINKA luxusní parfém Viva la Vita
Oblíbená pánská sada Individul Blue
Svěží pánská vůně Full Speed PULSE
NOVINKA FULLspeed QUANTUM

Kategorie