Zobrazit přihlášovací formulář

Luxusní parfém Today 50 ml

Administrace

Luxusní parfém Today 50 ml

329 Kč 800 Kč
Zaujalo 37 uživatelů
Doprava: od 0 Kč
Tato vůně mně oslnila, když kolem mne prošla paní,která jej používá tak na můj dotaz zda by mi mohla prozradit název parfému jsem si jej začala objednávat-už 2 roky. Je to opravdu hodně oslnivá vůně, která se krásně rozleží a voníte celý den,ani po…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Luxusní parfém Today 50 ml

329 Kč
Koupit
dovolená od 10.9.-18.9.
Tato vůně mně oslnila, když kolem mne prošla paní,která jej používá tak na můj dotaz zda by mi mohla prozradit název parfému jsem si jej začala objednávat-už 2 roky. Je to opravdu hodně oslnivá vůně, která se krásně rozleží a voníte celý den,ani po vyprání oblečení vůně úplně nevyprchá.Je to nejlepší parfém,který jsem, kdy měla.Nechci jej měnit-je úžasný.
Jemná květinová až orientální přitom nenásilná vůně která si Vás získá hned na poprvé. Mám ji ráda, už roky jinou nepoužívám. Získala si svou omámnou vůní i další mé známé.Moc ráda ji doporučuji dál.
Parfém dlouho vydrží, zanechává dojem luxusu. Dlouhotrvající nádherná vůně,vydrží 24 hodin,na oblečení i několik dnů,používám již několik let,líbí se i známým
Tento koktejl frézie, sladké kaktusové šťávy, květů australské rostliny strelitzia reginae zvané ptáček z ráje ibišku a květů tropického keře buddleia (motýlí keř) s akcentem vzácných dřevin, jemné růžové vody s hedvábným mošusem, je uzavřený v nejkrásnějším flakónu v podobě drahokamu.
  • 10. 11. 2022, 18:51

  • Zobrazení

    1 174

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Svěží pánská vůně Full Speed PULSE
NOVINKA FULLspeed QUANTUM
Vůně plná slunce Collections Summer Mania
Novinka PASSION DANCE DARK
Sada s luxusním parfémem Attraction
Oblíbený parfém Perceive Silk
NOVINKA dámská vůně Imari NATURELLE
Vůně CELEBRE
Nové
AVON

Vůně CELEBRE

Oblíbená sada s parfémem Perceive 2 ks
Parfém Local Nature Collectione ALMOND
Oblíbená vůně IMARI CORSET

Kategorie