Zobrazit přihlášovací formulář

MULTIELASTICKÝ ITALSKÝ POTAH NA střední SEDAČKU

Administrace

MULTIELASTICKÝ ITALSKÝ POTAH NA střední SEDAČKU

989 Kč 2 100 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 120 Kč
NÁDHERNÝ MULTIELASTICKÝ POTAH NA střední SEDAČKU - DVOJSEDAČKU, KOUPEN NEDÁVNO, JE OD FIRMY DECODOMA, JE TO DOVOZOVÝ POTAH - VYROBEN V ITÁLII, NAPSÁNO NA VŠITÉM ŠTÍTKU - MADE IN ITALY. VELMI KVALITNÍ A NÁDHERNÝ VZOR I BARVA. SILNÝ, MULTIELASTICKÝ MATERIÁL…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

MULTIELASTICKÝ ITALSKÝ POTAH NA střední SEDAČKU

989 Kč
  • Popis zboží
NÁDHERNÝ MULTIELASTICKÝ POTAH NA střední SEDAČKU - DVOJSEDAČKU, KOUPEN NEDÁVNO, JE OD FIRMY DECODOMA, JE TO DOVOZOVÝ POTAH - VYROBEN V ITÁLII, NAPSÁNO NA VŠITÉM ŠTÍTKU - MADE IN ITALY. VELMI KVALITNÍ A NÁDHERNÝ VZOR I BARVA. SILNÝ, MULTIELASTICKÝ MATERIÁL - ROZTAŽITELNÝ DO VŠECH STRAN, VELMI PLASTICKÝ VZOR - VYSTUPUJÍCÍ JAKOBY MŘÍŽKOVÝ. BARVA PĚKNÁ SMETANOVÁ, NENÍ BÍLÁ. SLOŽENÍ - 60% BAVLNA+35% POLYESTER+5%ELASTAN. VELMI PRUŽNÝ - dáno nejen elastanem, ale i speciálním polyesterovým vláknem, přitom příjemný omak daný většinovou bavlnou. Je nádherný, byl jen krátce použit - vyzkoušen a pak oprán. Naše sedačka je atypická, zatočená do rohlíku, a tak ani multielast.potah neseděl, jak měl, někde to bylo moc nataženo, a jinde málo, takže jsme nechali ušít potah u švadleny na míru, a tento prodáváme, a prodáváme i další díl. Opraný a jako nový. V Decodomě jsou již tyto italské vyprodané, ještě na podzim je měli. Tyto potahy byly nejkvalitnější, multielastické (do všech stran), ne jen bielastické (jen dvěma směry), také materiál je z nabízených nejsilnější, prodávají i tenčí. PC tohoto elast.potahu na STŘEDNĚ VELKOU sedačku byla přes 2200 Kč, nyní jen 1190 Kč za tento potah nadvojsedačku. Vhodný- jak uvádí výrobce .a na dvojkřeslo - dvojsedačka - š. 140 - 180 cm, typického tvaru se zadní částí a bočnimi opěrkami. Udělá ze staré sedačky vzhledem novou a moderní. Praktický - dá se oprat v pračce na 30 stupňů C..
Možno se domluvit i na prodeji potahu na křeslo, stav - zánovní, krátce vyzkoušený.
Obrázek dvojsedačka jako nábytku je ilustrativní kvůli velikosti sedačky, toto je jiný potah, tenký, levnější, i když také béžový.
Tento je kvalitní DOVOZOVÝ - ITALSKÝ silnější příjemný materiál oproti těm levným tenkým potahům, navíc multielastický A S PLASTICKÝM (VYSTUPUJÍCÍM) TKANÍM..
  • 3. 7. 2018, 13:22

  • Zobrazení

    56

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie