Zobrazit přihlášovací formulář

Kreativní sada - Bindeez korálky Super Studio

Administrace

Kreativní sada - Bindeez korálky Super Studio

149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 110 Kč
S kouzelnými Bindeez korálky vytvoříš spoustu barevných obrázků. Použij přiložené šablony nebo zapoj svou fantazii. Už žádná žehlička! Postříkej své hotové dílo vodou a korálky se spojí! Bindeez obrázky můžeš také přilepit na svůj sešit, penál nebo školní…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 4. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kreativní sada - Bindeez korálky Super Studio

149 Kč
  • Popis zboží
S kouzelnými Bindeez korálky vytvoříš spoustu barevných obrázků. Použij přiložené šablony nebo zapoj svou fantazii. Už žádná žehlička! Postříkej své hotové dílo vodou a korálky se spojí! Bindeez obrázky můžeš také přilepit na svůj sešit, penál nebo školní tašku. Prostě všude tam, kam chceš. Vyzkoušej si udělat i 3D obrázky. Je to tak jednoduché! S kouzelnými Bindeez korálky vytvoříš spoustu barevných obrázků. Kup si úžasné Bindeez Super Studio se zásobníkem a dávkovačem korálků. Super Studio má také praktický ventilátor, který urychlí dobu schnutí tvého hotového obrázku (ventilátor má pěnové vrtule). Žádné žehlení. Stačí jen postříkat hotový obrázek vodou a korálky drží dohromady. Studio s ventilátorem, který urychlí schnutí hotového obrázku. Provoz na baterie.
Výborný stav, jen korálků je už je méně (lze dokoupit nové sady samotných korálků skoro v každé hračkárně nebo na internetu).
  • 5. 2. 2022, 13:58

  • Zobrazení

    399

  • Oblíbené

    0

Kategorie