Zobrazit přihlášovací formulář

SUMMER SCOOP VONNÝ VOSK DO AROMALAMPY

Administrace

SUMMER SCOOP VONNÝ VOSK DO AROMALAMPY

49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Popis vůně: (Kopeček letní zmrzliny) Chutné vzpomínky na krémovou domácí jahodovou zmrzlinu, která tak skvěle osvěžila během letních dní. Kopeček nebo dva?? Vrchol vůně tvoří čerstvé jahody, srdce cukrová mřížka a základ krémová vanilka.Vůně voní za…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SUMMER SCOOP VONNÝ VOSK DO AROMALAMPY

49 Kč
  • Popis zboží
Popis vůně: (Kopeček letní zmrzliny) Chutné vzpomínky na krémovou domácí jahodovou zmrzlinu, která tak skvěle osvěžila během letních dní. Kopeček nebo dva?? Vrchol vůně tvoří čerstvé jahody, srdce cukrová mřížka a základ krémová vanilka.Vůně voní za studena jako poctivá smetanová zmrzlina a po zapálení připomíná vůni rozkrojeného jahodového knedlíku, kdy do vzniklé pukliny steklo trochu sladké smetany s rozpuštěným máslem :)

Popis provedení: Rozpuštěný vonný vosk provoní velmi rychle celý byt. Můžete ho také tuhý vložit do malých prostor a těšit se ze svěžesti dlouhé týdny. Pro maximální vonný efekt rozpusťte vosk v aromalampě pomocí běžné čajové svíčky. Vosk nepokládejte do vody. Po sfouknutí svíčky vosk ztuhne a dá se znovu použít. Jeho objem neubývá, pouze se z něj po čase odpaří vonné esence. Lampu poté vložte do mrazáku a po chvíli půjde použitý vosk volně vyloupnout. Vosky se dají kombinovat: vytvářejte vlastní vůně nalámáním různých vosků do horního kalíšku aromalampy!
  • 7. 6. 2017, 21:50

  • Zobrazení

    9

  • Oblíbené

    0

Kategorie