Zobrazit přihlášovací formulář

LINDEN TREE VOSK DO AROMALAMPY

Administrace

LINDEN TREE VOSK DO AROMALAMPY

44 Kč 49 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 3 uživatele
Doprava: od 0 Kč
Popis vůně: (Lípa) Kvetoucí lipová alej a váš pohled do slunce skrz pohupující se svěže zelené listy. Klidný šťastný den. Vrchol: listy bohyšky, lipové květy, srdce: kalina, základ: pižmo a santálové dřevo. Popis provedení: Rozpuštěný vonný vosk…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 6. 6. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

LINDEN TREE VOSK DO AROMALAMPY

44 Kč
  • Popis zboží
Popis vůně: (Lípa) Kvetoucí lipová alej a váš pohled do slunce skrz pohupující se svěže zelené listy. Klidný šťastný den. Vrchol: listy bohyšky, lipové květy, srdce: kalina, základ: pižmo a santálové dřevo.

Popis provedení: Rozpuštěný vonný vosk provoní velmi rychle celý byt. Můžete ho také tuhý vložit do malých prostor a těšit se ze svěžesti dlouhé týdny. Pro maximální vonný efekt rozpusťte vosk v aromalampě pomocí běžné čajové svíčky. Vosk nepokládejte do vody. Po sfouknutí svíčky vosk ztuhne a dá se znovu použít. Jeho objem neubývá, pouze se z něj po čase odpaří vonné esence. Lampu poté vložte do mrazáku a po chvíli půjde použitý vosk volně vyloupnout. Vosky se dají kombinovat: vytvářejte vlastní vůně nalámáním různých vosků do horního kalíšku aromalampy!
  • 30. 11. 2018, 14:44

  • Zobrazení

    23

  • Oblíbené

    0

Kategorie