Zobrazit přihlášovací formulář

Zvonková hra, 8 zvonků různé tóniny

Administrace

Zvonková hra, 8 zvonků různé tóniny

1 069 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 59 Kč
Pestrobarevné kovové zvonky na rukojeti zavedou vaše děti do fantastického světa hudby a jsou ideálním hudebním nástrojem pro začínající hudebníky. Uvnitř každého zvonku je pružina s kuličkou. Při zatřesení se zvonek rozvibruje a vytvoří tón. Na konci…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 10. 7. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zvonková hra, 8 zvonků různé tóniny

1 069 Kč
  • Popis zboží
Pestrobarevné kovové zvonky na rukojeti zavedou vaše děti do fantastického světa hudby a jsou ideálním hudebním nástrojem pro začínající hudebníky. Uvnitř každého zvonku je pružina s kuličkou. Při zatřesení se zvonek rozvibruje a vytvoří tón. Na konci držadla jsou barevná písmena a číslice pro snadnější učení melodií. Každý zvonek má i jinou barvu. Set obsahuje celkem 8ks zvonečků v různých tóninách.

Ideální pro nacvičení nějaké melodie ve skupině. Například ve školce, kdy každé dítě může držet jeden zvonek a hrát tak společně. Nebo se určí jeden dirigent a ten postupným ukazováním na spolužáky, kteří drží zvonky, vytváří melodii. Když na někoho ukáže, tak ten dotyčný začne zvonit.

Nástroje podporují rozvoj hudebního cítění a smyslu pro rytmus vašich ratolestí, a díky jejich různorodosti celé vaší rodince určitě nabídnou hodiny plné zábavy.
  • Značka

    TOYS PURE

  • Rozměry

    Zvonek měří 14x7x7cm.

  • 12. 5. 2022, 9:33

  • Zobrazení

    353

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie