Zobrazit přihlášovací formulář

Hopsadlo růžové PINK pro malé princezny ZEBRA

Administrace

Hopsadlo růžové PINK pro malé princezny ZEBRA

800 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 27. 11.
Doprava: od 260 Kč
FISHER PRICE Zebřička - koník hraná, používaná, trochu odřený čumáček, viz. foto, jinak v pořádku, vše funguje, hraje, bliká, zdroj na baterie viz. foto, vše plně funkční. Výborná hračka pro děti. Dítě na ni poskakuje otáčí se. K tomu mu hraje 5 druhů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hopsadlo růžové PINK pro malé princezny ZEBRA

800 Kč
  • Popis zboží
FISHER PRICE Zebřička - koník hraná, používaná, trochu odřený čumáček, viz. foto, jinak v pořádku, vše funguje, hraje, bliká, zdroj na baterie viz. foto, vše plně funkční.

Výborná hračka pro děti. Dítě na ni poskakuje otáčí se. K tomu mu hraje 5 druhů různých melodii a stejný počet zábavných zvukových efektů které udržují pozornost dítěte a zvou do dalších her a zábavy. Na rukojeti jsou přichyceny dvě pohybující se figurky uprostřed otáčecí průhledná koule ve které jsou barevné korálky. Blikající veselá světýlka, a při nasednutí na zebru a otočením průhledné koule začné hrát hudba. Zebra je na širokém a stabilním podstavci. Určeno pro děti které si už dokážou samostatně vlézt a vylézt ze zebry to je kolem 12 - 36 měsíců. Maximální váha do 19kg.
  • 13. 11. 2020, 21:14

  • Zobrazení

    883

  • Oblíbené

    0

Kategorie