Zobrazit přihlášovací formulář

Vliesová fototapeta Lavička v parku

Administrace

Vliesová fototapeta Lavička v parku

1 415 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
E-COLOR rozšiřuje svou nabídku fototapet přidáním nových švýcarských kvalitních netkaných nástěnných fototapet. Fototapety se skládají z 8 dílů. Tato nabídka je na našem trhu v poměru velikosti, ceny a materiálu zcela bezkonkurenční. Fototapety z…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 15. 5. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Vliesová fototapeta Lavička v parku

1 415 Kč
  • Popis zboží
E-COLOR rozšiřuje svou nabídku fototapet přidáním nových švýcarských kvalitních netkaných nástěnných fototapet. Fototapety se skládají z 8 dílů. Tato nabídka je na našem trhu v poměru velikosti, ceny a materiálu zcela bezkonkurenční.


Fototapety z materiálu VLIES překlenují mezeru mezi standardními a nástěnnými fototapetami a otevírají množství nových prostor pro jejich aplikace. Díky použití vysoce kvalitnímu materiálu při jejich výrobě může i úplný nováček snadno tyto fototapety nalepit bez zvláštních zkušeností s perfektním konečným výsledkem.


Tento materiál (Vlies) se dá bezesporu označit u fototapet za revoluční. Při lepení se nesmršťuje, usnadňuje samotné lepení a to tím, že lepidlo se nanáší pouze na zeď a ne na samotnou tapetu jak bylo dříve u papírových fototapet. Překlenuje jemné trhliny v podkladu – ideální pro rekonstrukce bytů v panelových domech. Jako každé tapety tvoří tepelnou a zvukovou izolaci.
Samotné odstraňování fototapet je velmi jednoduché a efektivní, již žádné máčení vodou a škrabání jako u papírových fototapet. Zde stačí fototapetu pouze stáhnout a to beze zbytku přímo ze stěny. Při použití doporučeného lepidla toto lepidlo zůstává na samotné tapetě a samotná zeď zůstává čistá.Lepidlo není součástí balení, ale můžeme Vám dodat lepidlo na tapety za 131Kč.
  • Rozměry

    366 x 254 cm

  • 3. 6. 2018, 19:31

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Tretry Reebok vel. 43
Tretry NIKE ZOOM RIVAL D vel. 44
Cyklistická bunda vel. XXS
Dětské knihy
Vestička Tommy Hilfinger vel. S
Mikina Ombre vel. XL
Vesta Pepperts! vel. 164
Cyklistická helma 500 reflexní žlutá
Šaty a sukně Loap vel. 42

Kategorie