Zobrazit přihlášovací formulář

Náhrdelník se Swarovski Elements 52016.1 KrystalAU

Administrace

Náhrdelník se Swarovski Elements 52016.1 KrystalAU

678 Kč 790 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Elegantní náhrdelník s přívěškem v barvě žlutého zlata, do kterého jsou vsazeny krystal Swarovski Elements. Vhodný jako romantický dárek i doplněk Vaší sbírky šperků pro každodenní nošení. Náhrdelník dodá Vašemu vzhledu vyjímečnost a jiskru. Náhrdelník…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 12. 7. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náhrdelník se Swarovski Elements 52016.1 KrystalAU

678 Kč
  • Popis zboží
Elegantní náhrdelník s přívěškem v barvě žlutého zlata, do kterého jsou vsazeny krystal Swarovski Elements. Vhodný jako romantický dárek i doplněk Vaší sbírky šperků pro každodenní nošení. Náhrdelník dodá Vašemu vzhledu vyjímečnost a jiskru.

Náhrdelník je vyroben z rhodiovaného kovu, který je v barvě růžového zlata. Rhodiovaná úprava zabraňuje černání šperku a eliminuje vznik případných alergických reakcí.

Okouzlete své okolí a obdarujte blízké tímto nádherným a originálním šperkem, který se s každým Vašim pohybem rozzáří s odlesky světla.

Zboží dodáváme v dárkové krabičce ZDARMA i včetně certifikátu potvrzující pravost krystalů Swarovski.
  • Rozměry

    Barva křišťálů: Krystal (bílá) Krystal (bílá) Materiál: Obecný kov, Křišťál Swarovski Elements Povrchová úprava: Rhodiováno, Pozlaceno, Lesklé Tvar: Oválek Oválek Typ: Více krystalů Osazení: Křišťál Swarovski Elem

  • 17. 4. 2018, 11:10

  • Zobrazení

    6

  • Oblíbené

    0

Kategorie