Zobrazit přihlášovací formulář

*** ŠKOLNÍ BATOH BAGMASTER ELEMENT 7B ***

Administrace

*** ŠKOLNÍ BATOH BAGMASTER ELEMENT 7B ***

1 519 Kč 1 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
DOPRAVA ZDARMA! Školní batoh Bagmaster ELEMENT 7 B Grey/Blue/Green , je ideální volbou pro školáky 1. stupně ZŠ. Vzhledem ke svým rozměrům a počtu komor je vhodný zejména pro 3. – 5 třídu. Specifikace školního batohu ELEMENT 7 B: Čtyřkomorový…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 31. 5. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

*** ŠKOLNÍ BATOH BAGMASTER ELEMENT 7B ***

1 519 Kč
  • Popis zboží
DOPRAVA ZDARMA!

Školní batoh Bagmaster ELEMENT 7 B Grey/Blue/Green , je ideální volbou pro školáky 1. stupně ZŠ. Vzhledem ke svým rozměrům a počtu komor je vhodný zejména pro 3. – 5 třídu.

Specifikace školního batohu ELEMENT 7 B:
Čtyřkomorový školní batoh
2 boční kapsy.
Měkce polstrovaná anatomicky tvarovaná záda, vnitřní část zádového systému vyztužená hliníkovým rámem.
Zpevněné dno s plastovými nožkami proti opotřebení
Organizér


Detailní popis ELEMENT 7 B:


Školní batoh má čtyři komory. První komora (uvnitř fixován ergonomicky tvarovaný hliníkový rám pro podporu zádového aparátu dítěte). Druhá komora je velmi prostorná. Tyto dvě komory jsou vhodné pro A4, případně školní desky.

Součástí třetí komory je velmi přehledný organizér, včetně plastové karabinky na klíče. Organizér obsahuje jednu velkou kapsu, tři menší kapsičky, kapsičku na mobil (rozměry: 11 x 7 x 1,5 cm), která je přepásána popruhem na suchý zip. Součástí organizéru je rovněž síťovaná kapsička na zip, vhodná např. na drobné minci či jiné drobnosti. Do třetí komory vpředu batohu se vejde sešit A4.

Čtvrtá komora v přední části batohu obsahuje látkovou kapsu na penál, cvičení případně svačinový box. Obě boční kapsy na zip jsou vhodné na láhev.


Školní batoh má kvalitní anatomicky tvarovaný zádový systém. Měkké polstrování zaručuje příjemné užívání batohu. Zádový systém tohoto školního batohu má zapracovaný lehounký hliníkový rám pro rovnoměrné rozložení váhy školních pomůcek.

Ramenní popruhy jsou měkce polstrované a anatomicky tvarované. Je možné je regulovat pomocí plastových spon v horní části ramenních popruhů a ve spodní části ramenní popruhů tak, aby batoh dobře seděl na zád
  • 22. 7. 2020, 14:46

  • Zobrazení

    104

  • Oblíbené

    1

Kategorie