Zobrazit přihlášovací formulář

2x komplet manšestráků a trika NEXT

Administrace

2x komplet manšestráků a trika NEXT

350 Kč 450 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Dva nádherné původní komplety s podšitými manšestráčky pro kluka. Se lvem má kalhoty z jemného tenčího manšestru, vhodný spíše na jaro nebo podzim. Pejskový má kalhoty z hrubšího manšestru - vhodný od podzimu do jara. Vše značená velikost 6-9m,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2x komplet manšestráků a trika NEXT

350 Kč
  • Popis zboží
Dva nádherné původní komplety s podšitými manšestráčky pro kluka. Se lvem má kalhoty z jemného tenčího manšestru, vhodný spíše na jaro nebo podzim. Pejskový má kalhoty z hrubšího manšestru - vhodný od podzimu do jara.
Vše značená velikost 6-9m, nositelné déle.
Cena za 1 komplet.

1. Komplet se lvem
Nádherný původní komplet proužkového trika se lvem a béžových manšestráčků. (lion top and cord trousers ) Pruhované triko z vroubkového materiálu v rezavohnědo-bílé barvě. Nádherná aplikace lva zdobené knoflíky. Zapínání v zadním švu na 2 druky. 100% bavlna.
Skvělý pružný materiál. Manšestráčky z jemného béžového manšestru podšité bavlnou. Komplet je kupovaný nový, nošený velmi krátce, vynikající stav.
350 Kč

2. Pejskový komplet
Velmi krásný komplet vyteplených manšetrových kalhot a trika pro chlapečka (Oatmeal Dog And Cords Set). Z nádherných starších nextových pejskových kolekcí. Manšetráčky jsou podšité hnědou bavlnou, v pase do gumy. Krásně propracované, kapsičky, prošívání. Materiál je hrubý silnější manšestr. Triko s dlouhým rukávem je žíhané béžové s aplikací tří pejsků, zdobené knoflíčky. Zapínání na rameni na 2 knoflíčky pro snadnější oblékání. Materiál hřejivá silnější pružná bavlna (typ s "chloupkem").
Komplet je kupovaný nový, nošený krátce, vynikající stav, bez vad, bez žmolků, bez známek nošení nebo praní. Vhodné pro kluka na jaro, podzim i zimu.
350 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    74

  • Rozměry

    Se lvem: Triko: délka 31.5 cm, šířka průramky 29 cm, rukáv 28 cm. Kalhoty: délka 38 cm, pas šířka 20.5 cm. Pejskový: Kalhoty: délka 37.5 cm, pas šířka v klidu 20.5 cm. Triko: délka 31.5 cm, šířka 29.5 cm, rukáv 29.5 cm.

  • 17. 2. 2023, 23:33

  • Zobrazení

    426

  • Oblíbené

    0

Kategorie