Zobrazit přihlášovací formulář

Biotermal koupel ze solí vřídla Podhájská

Administrace

Biotermal koupel ze solí vřídla Podhájská

299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
je bioinformační koupelová sůl z termální vody vřídla Podhájska (Slovensko). Účinné látky obsažené v soli jsou podpořeny bioinformacemi, které výrazně posilují celkový léčivý a regenerační efekt. 1 900 metrů hluboký vrt, který je zdrojem léčivého…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 8. 1. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Biotermal koupel ze solí vřídla Podhájská

299 Kč
  • Popis zboží
je bioinformační koupelová sůl z termální vody vřídla Podhájska (Slovensko). Účinné látky obsažené v soli jsou podpořeny bioinformacemi, které výrazně posilují celkový léčivý a regenerační efekt.

1 900 metrů hluboký vrt, který je zdrojem léčivého geotermálního vřídla s blahodárnými účinky na celý lidský organismus, je jediný tohoto druhu ve střední Evropě. Jeho průzkumem bylo zjištěno, že se jedná o vodu třetihorního moře, která má vysoký obsah prvků a minerálů. Podrobná klinická studie prokázala, že při mnohých problémech má hlubší a stálejší regenerační efekt než voda z Mrtvého moře.

Koupel připravená ze solí vřídla Podhájska působí příznivě na problémy horních cest dýchacích, astma i záněty průdušek. Je zde mimo jiné obsaženo lithium, které pomáhá při léčení dny, a jodidy, příznivě působící na štítnou žlázu. Složení je velmi bohaté – fosforečnany a vápník působí na doléčování zlomenin, bromidy zmírňují bolestivé stavy. Pravidelné koupele se osvědčí lidem trpícím revmatismem, cévními a kloubními problémy i potížemi s páteří. Stabilizují stav pacientů s osteoporózou, artrózou a artritidou. Velmi účinné jsou při léčbě ekzémů, vyrážek a kožních onemocnění vzhledem ke značnému množství síranů.

Biotermal harmonizuje celý energetický systém organismu.

Koupel se solí Biotermal prospívá kondici i kráse a přispívá k rovnováze duše a těla. Sůl působí relaxačním a zklidňujícím účinkem, pomáhá tišit svalovou únavu, čistí a revitalizuje pokožku, zároveň z ní odstraňuje nečistoty, nadbytečnou mastnotu a škodlivé látky.

Aplikace:

Koupel:
Doporučujeme 1–2 polévkové lžíce soli rozpuštěné ve vaně o teplotě vody 35–38 °C. Koupel provádějte po dobu 10–20 minut 1–3x týdně. Sůl ve vodě dobře promíchejte, a
  • 23. 11. 2018, 11:40

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie