Zobrazit přihlášovací formulář

Lyžařská bunda a kalhoty VÖLKL komplet

Administrace

Lyžařská bunda a kalhoty VÖLKL komplet

3 990 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Komplet ještě s cedulkami, PC 10.000,-, absolutně vychytaná bunda a kalhoty! Vodní sloupec 20.000, neuvěřitelné množství vychytávek na bundě vč vnitřního pasu proti sněhu, vnitřní kapsy na mobil s průtahem na sluchátka, vnitřní kapsa na skipas vč. tzn…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 8. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lyžařská bunda a kalhoty VÖLKL komplet

3 990 Kč
  • Popis zboží
Komplet ještě s cedulkami, PC 10.000,-, absolutně vychytaná bunda a kalhoty! Vodní sloupec 20.000, neuvěřitelné množství vychytávek na bundě vč vnitřního pasu proti sněhu, vnitřní kapsy na mobil s průtahem na sluchátka, vnitřní kapsa na skipas vč. tzn žabky, 2 další vnitřní kapsy, zipy proti sněhu. Zipy pro odvětrání podpažemi. Velikost značena M, oblékne M i L, prosím změřte.

Kalhoty - pochumovaný vnitřní pas a nastavení pasu pomocí suchých zipů, 4 kapsy na zip, zipy na odvětrání, kryté zipy na spodních vnitřních stranách, kapsy i zezadu.

Řada oblečení Völkl BIG MOUNTAIN osloví především vyznavače moderní a neotřelé lyžařské módy. Vizuálně nezapře svojí sounáležitost s mladými zimními sporty, jako jsou freeskiing a snowboarding. Základem jsou high-tech materiály a propracované volné střihy.
Kolekce BIG MOUNTAIN však nevyniká jen svým neotřelým vzhledem. Další její předností jsou také vynikající funkční parametry. Všechny bundy a kalhoty patří k naprosté špičce z hlediska voděodolnosti a prodyšnosti. Neformální střihy usnadňují optimální pohyb. Krycí materiály jsou lehké jako pírko a inteligentní textilní látky nabízí ochranu a pohodlí za každého počasí a pro každou činnost – k tomu všemu je třeba přičíst prvotřídní kvalitu zpracování, která je standardem pro všechny výrobky VÖLKL.
  • Značka

    VÖLKL

  • Velikost

    L

  • Rozměry

    BUNDA-celková délka zad 83cm, celková šíře pod průramky 63cm, délka rukávu od průramku 53cm KALHOTY-celková délka od pasu 110 cm, délka od rozkroku 80cm, šíře pasu 44cm, boky 56 cm

  • 28. 10. 2018, 10:07

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Kategorie